Legfrissebb
Dr. Szabó Judit, Erdély első sebésznője: Nehéz volt, de az ember érezte, hogy végre csinál valamit

Az újszentannai zsidó családból származó Szabó Judit gyermekkoráról, pályakezdéséről, az 1950-es évekről, „a sebészet romantikus korszakáról” mesélt.

Ciolacu Kovászna megyében is az autonómiáról beszélt

Háromszor mondta el ugyanazt a PSD államelnökjelöltje: Maros és Hargita után, Kovászna megyében is arról beszélt, hogy márpedig autonómia nem lesz!

Trump fölényesen nyert, de Nikki Haley nem adja fel

Hogy mire számít, az rejtély. Párttársai azt gyanítják, hogy ha Trumpot elítélnék, ő jelentkezne be jelöltnek, vagy talán már a Trump utáni időkre készül. Ismerői szerint viszont valóban a végsőkig...

Bemutatta luxusűrhajóját a luxusűrutazási cég

Nem rakéta, hanem ballon juttatná a sztratoszférába a luxuskabint, amely így nem űrhajókkal, hanem űrállomásokkal vetekedhet méreteivel.

A Marvel sztárja lett a legjobb színész a berlini filmfesztiválon

A fődíjat egy benini műkincsekről szóló dokumentumfilm nyerte. Több nyertes is fegyverszünetre szólított fel a színpadon, a fődíjas szolidaritást vállalt Palesztinával.

Bukarestben, Aradon és Szatmáron is tüntettek az ukrajnai háború második évfordulóján

Volt ahol koszorúztak, olyan is ahol felvonultak, máshol az ukrajnai menekültek a hálájuk jeléül süteményt osztottak a járókelőknek.

Kiadták gyászoló anyjának Navalnij holttestét

Az orosz ellenzék vezére nyolc napja vesztette életét szibériai börtönében. A hatóságok vonakodtak a holttest kiadásától, mert tartanak tőle, hogy a temetése tömegdemonstrációvá válhat.

A McDonald's ananászos burgerrel akart imponálni a böjtölő keresztényeknek

Könnyen jött, könnyen ment az ananászos hamburger, ami sikertelenül szállt szembe a Filet-O-Fish szendviccsel. Üzleti vetélkedéssel és katolikus hitvitákkal fűszerezett gasztrosztori a hatvanas...

A szankciók bevezetése után még legalább másfél évig vásárolt Oroszország nyugati alkatrészeket...

Egy amerikai vállalat a németországi gyárából küldött vadászbombázók gyártásához és karbantartásához használható alkatrészeket, és egy francia cég is feladott „nem katonai célú” alkatrészeket.

Marcel Ciolacu: Vessünk már véget a hülyeségnek Székelyföld autonómiájával. Nem volt és nem is lesz

A miniszterelnök szombaton Hargita megyében járt, még Kelemen Hunornak is volt egy kihívása.

Kövess minket Facebookon is!