Archívum

RSS

Hat éve nyoma veszett, most Franciaországban találtak meg egy brit fiút

Nagyanyja korábban arra utalt, hogy a 11 éves fiút anyja és nagyapja vihette magával ismeretlen helyre egy spanyolországi nyaralás után.

Megkezdik az uniós csatlakozási tárgyalásokat Ukrajnával

Diplomáciai források szerint Orbán Viktor inkább elhagyta a termet, de nem vétózott, így született meg az egyhangúságot követelő döntés.

Órákon át bóklászott egy oroszlán egy olasz kisváros utcáin

Kimba egy cirkuszból szökött meg, a lakosokat arra kérték, maradjanak otthonaikban. Végül hétórányi hajsza után sikerült elkábítani az állatot.

A Vatikán hangsúlyozta, hogy a transzneműek és a melegek is megkeresztelkedhetnek

Egy püspök kérdésére egy Ferenc pápa által jóváhagyott dokumentumban azt írták, hogy megkeresztelhetik gyerekeiket is, és lehetnek keresztszülők.

Orosz rakétatámadás érte a kárpátaljai dandár katonáit a zaporizzsjai front közelében

Akár húsz halálos áldozat is lehet. Az ukránok egy hajógyártó üzemet támadtak a Krímen. Zelenszkij a vezérkari főnöknek ellentmondva tagadta, hogy patthelyzet alakult volna ki.

Bebörtönzött iráni emberi jogi aktivista kapta a Nobel-békedíjat

Nargesz Mohammadi az iráni nők elnyomása elleni küzdelméért és az emberi jogokért tett erőfeszítéseiért kapta meg az elismerést.

Rituális tömeggyilkosságnak néztek egy jógaórát, amelynek résztvevőire a rendőrök törtek rá

Túl jól sikerült a földön fekvő emberek relaxációja a gyertyafényben, egy kutyasétáltató pár rögtön hívta a rendőröket egy angliai faluban.

A vendégek szeme láttára tört el a szárnya a kisrepülőnek, amellyel a pár bejelentette, hogy...

A gép még kiengedte a rózsaszín felhőt, utána azonban eltört a bal szárnya, és lezuhant. A videózó egybegyűltek először fel sem fogták, mi történt.

Az orosz légügyi hatóság szerint Prigozsin a lezuhant magángépen volt

Először csak annyit lehetett tudni, hogy a Wagner-vezér neve is az utaslistán volt. Azt már korábban bejelentették, hogy a Moszkvából Szentpétervárra tartó gépen mindenki, három pilóta és hét utas...

Több mint kilencezer író tiltakozik, amiért a mesterséges intelligenciák betanítására használják...

A nyílt levelet aláírta Margaret Atwood és Philip Pullman is, megfelelő hivatkozásokat és kompenzációkat követelnek a gyártóktól.

Kövess minket Facebookon is!