Bicikli

RSS

A belgiumi Bruggében a kerékpáros sugárutakon a bicikliseké az elsőbbség

A kerékpáros zónában a kerékpárosok az úttest közepén közlekedhetnek majd, nem pedig az út szélén, és az autóknak nem lesz joguk előzni őket.

Biciklivel a Via Transilvanicán: az izmaid fájnak, szakad rólad a verejték, és ha aszfaltot látsz, jönne, hogy leszállj és megcsókold

Kipróbáltuk a Via Transilvanica szász- és székelyföldi szakaszának egy részét. Kollégánk mindenkinek ajánlja, aki szeretne szembenézni elsősorban önmagával, de az extrém és kemény terep nyújtotta kihívásokkal is.

Balesete ellenére megvédte országos bajnoki címét és világbajnokságra készül Molnár Ede szentgyörgyi terepkerékpáros

Hetedszerre lett Románia bajnoka Molnár Ede terepkerékpáros. A sepsiszentgyörgyi fiatal most a vasárnapi barcelonai bajnokságra készül, ami élete első világbajnoksága lesz.

Eurostat: az EU két legnagyobb kerékpárgyártója Portugália és Románia

Romániát csak Portugália előzi meg, amely 2,9 millió biciklit gyártott 2021-ben.

Molnár Róbert, az „anti-konzumerista” biciklimester, aki többszáz bicikit tart a padláson

Szenvedélyesen érdeklődik a régi tárgyak iránt, különösen a biciklikért rajong. Mindent megjavít, amit csak lehet. Ha Robi azt mondja valamiről, hogy nem lehet megjavítani, az tényleg mehet a szemétbe. Pacsó Norbert írása.

Bulizó bringások vonultak fel Kolozsváron

A buli szó szerint értendő, mert a kerékpárosok lüktető zene ritmusára tekerhették a pedált, és menet közben táncolni sem volt tilos.