Meghalt egy 9 éves kislány, miután biciklizéskor megijedt egy quadtól és árokba zuhant

2023. június 6. – 10:25

Másolás

Vágólapra másolva

Megijedt egy szemből jövő quadtól, és biciklijével az árokba esett az a 9 éves Szilágy megyei kislány, aki a történtek miatt a helyszínen életét vesztette, írja az Agerpres.

A Szilágy megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az eset Gyümölcsénes településen történt. A kislány egy kavicsos, lejtős úton kerékpározott, megijedt a szemből érkező quadtól, elvesztette az egyensúlyát és a menetiránya szerinti jobb oldali árokba esett. A 9 éves gyerek a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség szerint a quadot egy 17 éves helybéli lány vezette, akinek nincs jogosítványa semmilyen kategóriájú járműre, ugyanakkor a quad nem volt forgalmi engedélye.

Az ügyben gondatlanságból elkövetett emberölés, jogosítvány nélküli vezetés és regisztrálatlan jármű vezetése miatt indított eljárást a rendőrség.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!