Tömegsírok és gyász Bucsában, ukrán zászló Ferenc pápánál – az orosz-ukrán háború 42. napja képekben
Szerdán is a bucsai mészárlás maradt a legfontosabb téma az orosz-ukrán háborúban, a kelet-ukrajnaiakat pedig figyelmeztették, hogy meneküljenek, amíg még megtehetik.
Ahogy átvették az ellenőrzést az ukránok az oroszoktól, úgy derült fény a Kijev melletti...
Fotókban mutatjuk be a hétfői eseményeket: tömegsírban felfedezett polgármester, menekülő Donyec-medencei lakosság, pára az evakuációs buszokban.
Március végére a hullazsák és a tankroncs is természetes látvány lett Ukrajnában
36 napja tart az orosz–ukrán háború. A nap képei az ország pusztulásáról tanúskodnak, és továbbra sem adnak okot a reményre, hogy a konfliktus hamar véget érhet.
Mindenütt romok és menekülők a háború 28. napjának képein
Négy teljes hete tart az orosz-ukrán háború. A fegyverek nem nyugodnak, Kijevet rögtön a kijárási tilalom lejártával lőni kezdték. A nemzetközi diplomácia üzenetei egyre keményebbek.
Kilátástalan élet a föld alatt, éjszaka a zsákokon, utazás a szétlőtt üvegű autóban – a háború...
Az Ukrajnában szombaton készült fotókon huszonéves önkéntes katonák is vannak, akik korábban online marketinggel foglalkoztak, most viszont fegyvert ragadtak.
Ebben a telefonban tényleg a világ legjobb kamerája van, mégis nehéz jó szívvel ajánlani
A Huawei a P50 Próval megint kijjebb tolta a telefonos fotózás határait, és olyan telefont tett le az asztalra, aminek a kameráit egy profinak sem egyszerű megizzasztani. A szokásos probléma viszont...
Kövess minket Facebookon is!