Raketa

RSS

Direkt robbantotta fel rakétáját a SpaceX

Egy olyan technológiát használtak, amit a NASA is szokott, és így el tudták kerülni, hogy a Starship lakott területen csapódjon be.

Felrobbant Musk szuperrakétája, de a kilövés így is új fejezetet nyit az űrhajózásban

A fellövés után nem vált szét a marsrakéta két fokozata, amik végül fel is robbantak. A Starship hordozórakétájának tolóereje csaknem kétszer akkora, mint bármely korábbi rakétáé az űrhajózás...

Az atomfegyverek Belaruszba telepítése eszkalációs lépés, de a háború menetét kevéssé befolyásolja

Putyin bejelentette, hogy harcászati atomfegyvereket telepít Belaruszba, de Moszkva nukleáris fegyvereinek hatótávolsága eddig is lefedte Ukrajnát. Miközben az oroszok Bahmutot szorongatják, április...

Észak-Korea megint ballisztikus rakétát lőtt ki

Az idén már a másodikat.

Lehet, hogy az amerikai vadászgép egy 12 dolláros lufit lőtt le a félmilliós rakétájával

Egy hobbiléggömbös csoport nem akar ujjal mutogatni, de pont ott és akkor vesztették el az egyik ballonjukat, ahol a hadsereg lelőtt egy azonosítatlan repülő tárgyat.

Orosz gyártmányú a rakétaalkatrész, amit a Fekete-tenger partján találtak

Az orosz fél a Fekete-tenger északi részén nemrégiben végrehajtott hadműveletei során használhatta.

India 120 rakétát telepít Kínával közös határára

A Pralay rakéták 150-500 kilométeren hatékonyak, és menet közben akár irányt is tudnak váltani, hogy kijátsszák a légvédelmi rendszereket.

A Lengyelországra hulló rakéta csak néhány órás riadalmat okozott, de a jövőben még több ilyen...

A vehemens ukrán reakció nem tetszett az eszkaláció elkerülésén dolgozó egyes nyugati diplomatáknak. A NATO higgadtságát magyarázza, hogy a szövetség fel van készülve a provokációkra, balesetekre és...

Przewodów: centiről centire vizsgálják át a környékbeli mezőket a rakéta maradványai után kutatva

Esőköpenyes helyszínelők és újságírók lepték el Przewodówt, az apró lengyel települést, ahol kedd délután két ember meghalt, miután rakéta csapódott be egy mezőgazdasági üzem mellett.

Mutasson már meg minket a tévében, hogy Putyin lássa!

Romba dőlt híd, szétlőtt házak, holttestek az út mellett – így néz ki az ukrajnai Kupjanszk, amely fél éven át az oroszok fennhatósága alatt volt. Videóriport a frissen felszabadított városból.

Kövess minket Facebookon is!