Kárpáti Rebeka már nem viseli a Csíki Sör tulajdonosától kapott gyémántgyűrűt

2024. április 18. – 13:10

Másolás

Vágólapra másolva

Válságba került Kárpáti Rebeka és Lénárd András kapcsolata, adta hírül a Blikk. A lap információi szerint a modell már azt a gyémántgyűrűt sem hordja az ujján, amit 2024 elején kaphatott a Csíki Sör tulajdonosától.

A Transtelexen a napokban írtunk arról, hogy a csőd szélén álló manufaktúra sörei szexcsatornán futó reklámokban tűntek fel, de a gyártó tagadta, hogy övék volnának a reklámok.

Miközben a cégei nem látszanak ki az adósságból, és a csődeljárásba újabb és újabb hitelezők kapcsolódnak be, Lénárd az elmúlt hónapokban azzal került a sajtófigyelem középpontjába, hogy Bentleyt vezetett és gyémántgyűrűt vásárolt. Valójában a csődeljárás és a gyémántgyűrű vásárlása eléggé egymáshoz közeli időpontokban történtek, ugyanis Lénárd holland partnere, a Lixid Holding BV 2023. december 27-én indított pert a csíkszentsimoni Lixid Project SRL ellen. Az ügyben az első tárgyalást eredetileg február 28-ra írták ki, de végül április 22-re halasztották. A halasztás nem biztos, hogy jó hírt is jelent, mert időközben Magyar Hang észrevette, hogy a perbe becsatlakozott hitelezőként a magyarországi Bohemian Financing Zrt. is, miközben egy másik eljárásban az egyik legnagyobb romániai üvegforgalmazó is végrehajtást kért.

Az is az idei év híre volt, hogy Lénárd Andrásnak gyorshajtás miatt elvették a jogosítványát, amit a Csíki Sör tulajdonosa magyar diplomata útlevelére hivatkozva próbált meg visszaszerezni, azt állítva, hivatalos, diplomáciai ügyben járt el. A sajtó érdeklődésére, hogy miért van Lénárdnak diplomata útlevele, Szijjártó visszavonta az okmányát a Bentleyvel száguldozó székelyföldi vállalkozónak. Vadai Ágnes, a DK országgyűlési képviselője is érdeklődött Lénárd András diplomata útlevele felől a Külgazdasági és Külügyminisztériumnál.

A külgazdasági tevékenység sikerének előmozdítása érdekében kapott diplomata-útlevelet

– írta az ellenzéki politikusnak Magyar Levente államtitkár.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!