Kárpáti Rebeka már nem viseli a Csíki Sör tulajdonosától kapott gyémántgyűrűt

2024. április 18. – 13:10

Másolás

Vágólapra másolva

Válságba került Kárpáti Rebeka és Lénárd András kapcsolata, adta hírül a Blikk. A lap információi szerint a modell már azt a gyémántgyűrűt sem hordja az ujján, amit 2024 elején kaphatott a Csíki Sör tulajdonosától.

A Transtelexen a napokban írtunk arról, hogy a csőd szélén álló manufaktúra sörei szexcsatornán futó reklámokban tűntek fel, de a gyártó tagadta, hogy övék volnának a reklámok.

Miközben a cégei nem látszanak ki az adósságból, és a csődeljárásba újabb és újabb hitelezők kapcsolódnak be, Lénárd az elmúlt hónapokban azzal került a sajtófigyelem középpontjába, hogy Bentleyt vezetett és gyémántgyűrűt vásárolt. Valójában a csődeljárás és a gyémántgyűrű vásárlása eléggé egymáshoz közeli időpontokban történtek, ugyanis Lénárd holland partnere, a Lixid Holding BV 2023. december 27-én indított pert a csíkszentsimoni Lixid Project SRL ellen. Az ügyben az első tárgyalást eredetileg február 28-ra írták ki, de végül április 22-re halasztották. A halasztás nem biztos, hogy jó hírt is jelent, mert időközben Magyar Hang észrevette, hogy a perbe becsatlakozott hitelezőként a magyarországi Bohemian Financing Zrt. is, miközben egy másik eljárásban az egyik legnagyobb romániai üvegforgalmazó is végrehajtást kért.

Az is az idei év híre volt, hogy Lénárd Andrásnak gyorshajtás miatt elvették a jogosítványát, amit a Csíki Sör tulajdonosa magyar diplomata útlevelére hivatkozva próbált meg visszaszerezni, azt állítva, hivatalos, diplomáciai ügyben járt el. A sajtó érdeklődésére, hogy miért van Lénárdnak diplomata útlevele, Szijjártó visszavonta az okmányát a Bentleyvel száguldozó székelyföldi vállalkozónak. Vadai Ágnes, a DK országgyűlési képviselője is érdeklődött Lénárd András diplomata útlevele felől a Külgazdasági és Külügyminisztériumnál.

A külgazdasági tevékenység sikerének előmozdítása érdekében kapott diplomata-útlevelet

– írta az ellenzéki politikusnak Magyar Levente államtitkár.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!