Kelemen Hunor

RSS

Alakul a rajtvonal: Kelemen Hunor nem, viszont Mircea Geoană indulna a 2024-es elnökválasztáson

Az RMDSZ-nek is lesz elnökjelöltje, csak még nem tudják, hogy kicsoda. S igazából a PSD sem döntött arról, hogy beáll-e Geoană mögé vagy sem.

Kelemen Hunor: A plágium szellemi lopás, mindegy hogy ki tette

Az RMDSZ elnöke kedd este egy televíziós műsorban fejtette ki álláspontját a belügyminiszter plágiumügyével kapcsolatban. De szóba került a kormányfőváltás és a schengeni csatlakozás témája is.

Kelemen Hunor a népszámlálási eredményekről: Aggasztó, de nem kellene egyből nemzethalált vizionálni

Az RMDSZ elnöke szerint semmi nem támasztja alá Markó Béla állítását, miszerint a kivándorlást a kettős állampolgárság intézménye is segítette.

„Sokan vagyunk Bukarestben, akik toljuk az RMDSZ szekerét” – megtartották a Szövetségi Képviselők...

Képes beszéddel és metaforákkal tűzdelt összefoglalókból derült ki, hogy melyek is azok a topikok, amelyek foglalkoztatják az RMDSZ-t. A teljes SZKT olyan volt, mint egy jól szervezett pionírgyűlés,...

Kelemen Hunor: lezártuk Csoma Botond december elsejei beszédének témáját a PSD elnökével

Az RMDSZ kormányon marad – szögezte le azzal kapcsolatban, hogy az elmúlt időszakban több irányból érte támadás a szövetséget.

Novák Csaba Zoltán: Ha azt gondoljuk, hogy minden, ami a politikából érkezik vissza, rossz, akkor...

Váratlanul lemondott mandátumáról Novák Csaba Zoltán, az RMDSZ Maros megyei szenátora. Döntését azzal indokolta, hogy inkább szakmai pályáját szeretné folytatni, megpályázta és megnyerte a...

Lemondott mandátumáról Novák Csaba Zoltán, Maros megyei RMDSZ-es szenátor

A kolozsvári Nemzeti Kisebbségkutató Intézet vezetője lesz, mivel Horváth István nem óhajtott újabb menedzseri mandátumért indulni.

Kelemen Hunor is megszólalt a mihazánkos politikus újságíróakasztásról szóló kijelentése kapcsán

Az RMDSZ elnöke leszögezte: a szövetség elfogadhatatlannak tartja az agressziót, függetlenül attól, hogy ki ellen irányul.

Kelemen bízik abban, hogy Románia schengeni csatlakozásának nem lesz akadálya

Az RMDSZ elnöke azt reméli, hogy azok is meggyőzhetők a csatlakozás fontosságáról, akik belpolitikai okokból ellenzik azt.

Kövess minket Facebookon is!