Musk: Nem vettem részt Andrew Tate romániai szexpartiján

2023. január 1. – 11:09

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Tesla és a Twitter tulajdonosa december 31-én először írta le nyilvánosan, hogy valóban nem vett részt a törcsvári halloween-bulin. Musk azért tartotta fontosnak leszögezni, hogy nem járt Romániában, mert az az információ kezdett el terjedni róla, hogy részt vett a nemrég emberkereskedelem vádjával letartóztatott Andrew Tate szexpartiján.

„A normálisak, akik még sosem hallottak Andrew Tate-ről, azt hiszik, hogy ő a Rumble tulajdonosa, és hogy Elon Musk elment az egyik szexpartijára, illetve hogy egy pizzásdoboz lett a végzete, mindez egy buta virális tweet miatt, amit újságírók (!!) posztoltak újra. A dezinformáció rossz, emberek” – írta Ian Miles Cheong influenszer a Twitteren.

Erre a posztra válaszolva Elon Musk annyit írt, hogy legjobb tudomása szerint sosem találkozott Tate-el és nem vett részt „azon a romániai halloween-partin” sem.

Október végén azzal telt meg a román sajtó, hogy az amerikai milliárdos a törcsvári Drakula-kastélyban készül halloween-partira a barátaival, de rövidesen kiderült, hogy Musk nem lépett be az országba, sőt, az is, hogy valójában hol bulizott.

Andrew Tate kickbox-bajnokból lett valóságshow-szereplőt és férfiinfluenszert, illetve testvérét, Tristan Tate-et, aki szintén egykori kickbox-bajnok, csütörtök este vette őrizetbe a szervezett bűnözés elleni ügyészség (DIICOT) Romániában. Szervezett bűnözői csoport létrehozásával, emberkereskedelemmel és nemi erőszakkal kapcsolatos bűncselekményekben folyik ellenük nyomozás, harminc napig előzetes letartóztatásban maradnak.

A Tate-testvérek letartóztatásának azért is lett hatalmas visszhangja, mert a napokban Andrew Tate és Greta Thungberg Twitter-csatáján pörgött az internet. A hímsoviniszta tartalmat terjesztő influenszert egyébként korábban kitiltották a közösségi médiából, Musk egyik első intézkedése Twitter-tulajdonosként azonban az volt, hogy a letiltott fiókok nagy részét visszaállíttatta.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!