Harminc napig előzetes letartóztatásban marad Andrew Tate

2022. december 31. – 10:17

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Előzetes letartóztatásban marad Andrew Tate brit-amerikai influenszer, aki a nők gyalázásával és szélsőjobboldali provokációival vált híressé. A férfit és testvérét csütörtök este vette őrizetbe a szervezett bűnözés elleni ügyészség (DIICOT), akik 30 napos letartóztatásukat kérték, ezt hagyta jóvá péntek este a bukaresti törvényszék – írja forrásaira hivatkozva a G4media.

A portál úgy tudja, hogy szervezett bűnözői csoport létrehozásával, emberkereskedelemmel és nemi erőszakkal vádolt Tate-fivérek lakhelyén a DIICOT emberei dollárból épített gorillát, kék kövekkel borított krokodilt, luxusórákat, készpénzt, egy pisztolyt, fehér fegyvereket, de egy olyan megfigyelőrendszert is találtak, amellyel a főváros luxusnegyedében lévő házakat és azok környékét figyelték meg.

A sajtó úgy tudja, hogy az ügyészek 11 luxusautót is lefoglatak. Ez azért érdekes, mert szerdán épp azzal került be a hírekbe, amikor Greta Thunbergnek címezve arról posztolt, hogy 33 autója van, közötte Bugatti és Ferrari is, és arra kérte a klímaaktivistát, adja meg neki az emailcímét, hogy az összes autójának adatait és károsanyag-kibocsátását elküldhesse neki.

Mire Thunberg csak annyit válaszolt:

„Igen, kérlek, világosíts fel. Írj nekem a [email protected].”

Andrew és Tristan Tate romániai ügyleteiről itt írtunk bővebben.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!