Harminc napig előzetes letartóztatásban marad Andrew Tate

2022. december 31. – 10:17

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Előzetes letartóztatásban marad Andrew Tate brit-amerikai influenszer, aki a nők gyalázásával és szélsőjobboldali provokációival vált híressé. A férfit és testvérét csütörtök este vette őrizetbe a szervezett bűnözés elleni ügyészség (DIICOT), akik 30 napos letartóztatásukat kérték, ezt hagyta jóvá péntek este a bukaresti törvényszék – írja forrásaira hivatkozva a G4media.

A portál úgy tudja, hogy szervezett bűnözői csoport létrehozásával, emberkereskedelemmel és nemi erőszakkal vádolt Tate-fivérek lakhelyén a DIICOT emberei dollárból épített gorillát, kék kövekkel borított krokodilt, luxusórákat, készpénzt, egy pisztolyt, fehér fegyvereket, de egy olyan megfigyelőrendszert is találtak, amellyel a főváros luxusnegyedében lévő házakat és azok környékét figyelték meg.

A sajtó úgy tudja, hogy az ügyészek 11 luxusautót is lefoglatak. Ez azért érdekes, mert szerdán épp azzal került be a hírekbe, amikor Greta Thunbergnek címezve arról posztolt, hogy 33 autója van, közötte Bugatti és Ferrari is, és arra kérte a klímaaktivistát, adja meg neki az emailcímét, hogy az összes autójának adatait és károsanyag-kibocsátását elküldhesse neki.

Mire Thunberg csak annyit válaszolt:

„Igen, kérlek, világosíts fel. Írj nekem a [email protected].”

Andrew és Tristan Tate romániai ügyleteiről itt írtunk bővebben.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!