Ha valakit nem hagyott volna nyugodni, végre kiderült, hogy hol bulizott halloweenkor Elon Musk

2022. november 1. – 10:30

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Végre kiderült, hogy hol „bulizott” halloweenkor Elon Musk, aki szinte két teljes napig izgalomban tartotta a romániai sajtót „egy esetleges törcsvári feltűnésével”. Egy romániai bulvárlap szombati híradása nyomán terjedt el a pletyka, hogy a világ leggazdagabb embere kibérelte a híres „Drakula-kastélyt”, hogy számos híresség társaságában ott múlassa az időt. Ugyan parti volt a kastélyban, de a Tesla tulajdonosát nem látta ott senki, pedig már azt is tudni vélték az újságok, hogy szombaton egy brassópojánai kenyérről csiripelt a Twitteren.

Hétfőn reggel aztán a belügyminisztériumi források a Libertateanak megerősítették, Musk nem járt Romániában. Azóta már csak az a kérdés maradhatott egyesekben, hogy akkor hol is bulizott tulajdonképpen Musk? Erre ő maga adta meg a választ a Twitteren, amikor megosztott néhány fotót.

Elon Musk egy vörös szamurájjelmezt viselt, és az anyukájával bulizott Heidi Klum New York-i partján, írja a Daily Mail. A lap szerint egy Devil’s Champion elnevezésű bőrpáncélt viselt, amely az Abracadabra NYC nevű luxusjelmezboltban mintegy 7500 dollárba kerül.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!