Ha valakit nem hagyott volna nyugodni, végre kiderült, hogy hol bulizott halloweenkor Elon Musk

2022. november 1. – 10:30

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Végre kiderült, hogy hol „bulizott” halloweenkor Elon Musk, aki szinte két teljes napig izgalomban tartotta a romániai sajtót „egy esetleges törcsvári feltűnésével”. Egy romániai bulvárlap szombati híradása nyomán terjedt el a pletyka, hogy a világ leggazdagabb embere kibérelte a híres „Drakula-kastélyt”, hogy számos híresség társaságában ott múlassa az időt. Ugyan parti volt a kastélyban, de a Tesla tulajdonosát nem látta ott senki, pedig már azt is tudni vélték az újságok, hogy szombaton egy brassópojánai kenyérről csiripelt a Twitteren.

Hétfőn reggel aztán a belügyminisztériumi források a Libertateanak megerősítették, Musk nem járt Romániában. Azóta már csak az a kérdés maradhatott egyesekben, hogy akkor hol is bulizott tulajdonképpen Musk? Erre ő maga adta meg a választ a Twitteren, amikor megosztott néhány fotót.

Elon Musk egy vörös szamurájjelmezt viselt, és az anyukájával bulizott Heidi Klum New York-i partján, írja a Daily Mail. A lap szerint egy Devil’s Champion elnevezésű bőrpáncélt viselt, amely az Abracadabra NYC nevű luxusjelmezboltban mintegy 7500 dollárba kerül.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!