Influenszer

RSS

A TikTok már nemcsak a fiatalok játszótere, hanem virtuális idősotthon is

Elárasztották a TikTokot a muskátlit fotózó nyugdíjasok. Sokáig úgy tűnt, hogy a platform túl modern lesz az időseknek, ma viszont már az óriáscégek is lehetőséget látnak az idős tiktokkerekben.

Erdélyi is van Magyarország legértékesebb influenszerei között

A Forbes szerint a sepsiszentgyörgyi srác elkötelezett közönségének figyelméért mások mellett a Coca-Cola, az OXO és a Pringles fizet.

Andrew Tate, a hímsovinizmus kisstílű csimborasszója

Szexuális erőszak és embercsempészet vádjával vették őrizetbe Romániában a TikTokon hihetetlen karriert befutott influenszert, Andrew Tate-et. Az önsegítő guruból megmondóemberré avanzsált férfi a...

Lizike, az influenszer, akit már nemcsak Erdélyben ismernek: „Jó nagy a csipogóm és őszinte...

Már több mint 10 ezren követik Instagramon, a Facebookon is többezres követőtáborral büszkélkedhet. A siker felé vezető útja viszont teljesen spontán módon alakult: a téma ahogy esik, úgy suppan, és...

Influenszerképzést indított az egyik romániai egyetem

Azt mondják, ezzel alkalmazkodnak a közönség igényeihez.

Rászáll az adóhatóság az influenszerekre

Az ANAF célkeresztjében azok a személyek lesznek, akik például a Facebookon vagy Instagramon közzétett tartalmakkal keresnek pénzt.

Stratégiát váltott az Amazon, többé nem bizonygatják fizetett alkalmazottak Twitteren, hogy...

A cég gondosan kiválogatott nagykövetei szürreális posztokban állították, hogy minden rendben van a rossz munkakörülmények és alacsony fizetés miatt kritizált cégnél.

Kövess minket Facebookon is!