Kanász-Nagy: Nem tett jót, hogy a miniszterelnök-jelöltünk egy végtelen monológgá változtatta a kampányunkat

2022. április 4. – 16:17

Másolás

Vágólapra másolva

Rendkívüli sajtótájékoztatót hirdetett Kanász-Nagy Máté, az LMP társelnöke hétfő délutánra. Arról beszélt, hogy még ki kell elemezni, „pontosan mi történt tegnap, hogy történhetett meg ez a választási vereség ellenzéki szempontból”, és hogyan szakadhatott ketté az ország egy erősen ellenzéki Budapestre és többnyire kormánypárti vidékre. Számos kérdést kell tisztázni a kampánnyal kapcsolatban is.

„Lehet például, hogy nem tett jót, hogy a miniszterelnök-jelöltünk egy végtelen monológgá változtatta a kampányunkat.”

Kanász-Nagy azt mondta, az LMP továbbra is marad a zöld politika útján, a zöld politikát fogják képviselni a parlamentben belül és a parlamenten kívül is. „Mi egy olyan igazságos, fenntartható és élhető országért fogunk dolgozni a továbbiakban is, ahonnan a fiataloknak nem kell elmenniük, (…) és ahol a jövő generációnak érdekeit mindig szem előtt tartjuk.”

Szeretnék megőrizni környezetünk élhetőségét, és harcolni fognak a klímaváltozás negatív hatásai ellen. Olyan országot szeretnének, ahol a szociális biztonság mindenkinek jár, és „ahol az infláció növekedése nem eszi meg a béreket és a nyugdíjakat” – fogalmazott Kanász-Nagy.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!