Ingyen belépőt ígér a szavazóknak a Vibe fesztivál

2024. június 9. – 14:36

Másolás

Vágólapra másolva

A marosvásárhelyi fesztiválra való jegyünk megszerzésének feltétele csupán annyi, hogy Facebook- vagy Instagram-oldalukon továbbítsunk nekik egy ezt bizonyító fotót – tájékoztatnak weboldalukon és a közösségi médiában. Természetesen a hirdetéssel a magyar fiatalokat célozzák meg elsősorban, románul nem kommunikálnak erről a lehetőségről.

Felhívják a figyelmet, a szavazókörzetekben tilos fényképezni, ezért inkább belépéskor készült szelfit, a személyi igazolvány hátára ragasztott, szavazást igazoló matricáról készült fényképet szorgalmazzák.

A fesztivál nulladik, július 3-i napjára való, 49 lej értékű belépőt voucherrel vásárolhatják meg a szavazók, ezen kódokat június 10. és 12. között küldik majd el a jelentkezőknek, és csupán június 16. éjfélig felhasználhatók – ígérik.

A nulladik napon egyébként Bruno x Spacc, az Erdélyrap Sessions, KKevin, AKC Misi, Grasa, Kisé, Kish & Hooni, valamint Andrei Chelbezan lépnek fel.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!