Megfojthatták a Bukarestben egy kanapé tárolójában holtan talált kislányt

2023. június 8. – 10:31

Másolás

Vágólapra másolva

A boncolást végző igazságügyi orvosszakértők megállapították, hogy a kanapé tárolójában holtan talált 12 éves lány nyakára egy zsinór volt tekerve. A dcnews.ro szerint az erre utaló sérülés nyomát korábban a holttest állapota miatt nem vették észre. A gyerek teteme ugyanis a bomlás előrehaladott állapotában volt már, amikor megtalálták.

Mint írtuk, a kislány holttestét szombaton találták meg abban a bukaresti lakásban, amelyet korábban anyja és annak élettársa bérelt, azt követően, hogy a szomszédok erős szag miatt panaszkodtak. A személyazonosságát csak DNS-vizsgálattal tudták megállapítani.

A kislányt az apja nevelte, aki egy hónappal korábban már jelentette az eltűnését, azt azonban nem tudta, hogy hol lakott Bukarestben a volt élettársa, akinél a gyerek volt. A halott lány anyja és annak élettársa több mint egy hónapja hagyta el az országot, ezért az Europol segítségét kérték a felkutatásukhoz. Végül Spanyolországban bukkantak rájuk.

A nő a kihallgatáson azt mondta, nem tudott a lánya haláláról. Állítása szerint rövid időre elhagyta a lakást, és mire visszatért, a kislánya már nem volt ott, az élettársa pedig azt mondta, hogy visszament az apjához, akinél az állandó lakhelye volt.

Az Observatornews szerint a nőt szabadon engedte a spanyol rendőrség, az élettársa ellen viszont nemzetközi körözési parancsot adtak ki. A férfi Hollandiában tartózkodhat.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!