Kihallgatta a rendőrség a kanapé tárolójában holtan talált kislány anyját

2023. június 7. – 11:49

Másolás

Vágólapra másolva

Videohíváson keresztül kihallgatta kedden a rendőrség azt a nőt, akit Spanyolországban tartóztattak le, miután 12 éves lányának holttestét egy bukaresti lakás kanapéjának tárolóládájában találták meg. A Digi24.ro szerint a nő azt mondta, nem tudott a lánya haláláról.

A rendőrségi források szerint a nő azt mondta, rövid időre elhagyta a lakást, és mire visszatért, a lánya már nem volt ott, a nő élettársa pedig azt mondta, hogy visszatért az apjához, akinél az állandó lakhelye volt. Nem sokkal később a pár Spanyolországba utazott.

A kislány holttestét szombaton találták meg a bukaresti lakásban, amelyet korábban anyja és annak élettársa béreltek. A kislányt az apja nevelte, aki egy hónappal korábban már jelentette az eltűnését, azt azonban nem tudta, hogy hol lakott Bukarestben a volt élettársa.

A fővárosi törvényszéki ügyészség hivatalból eljárást indított az ügyben, és a holttestet az Igazságügyi Orvostani Intézethez (INML) szállították, ahol megállapították, hogy az eltűnt 12 éves kislányról van szó és hogy erőszakos halált halt.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!