Kihallgatta a rendőrség a kanapé tárolójában holtan talált kislány anyját

2023. június 7. – 11:49

Másolás

Vágólapra másolva

Videohíváson keresztül kihallgatta kedden a rendőrség azt a nőt, akit Spanyolországban tartóztattak le, miután 12 éves lányának holttestét egy bukaresti lakás kanapéjának tárolóládájában találták meg. A Digi24.ro szerint a nő azt mondta, nem tudott a lánya haláláról.

A rendőrségi források szerint a nő azt mondta, rövid időre elhagyta a lakást, és mire visszatért, a lánya már nem volt ott, a nő élettársa pedig azt mondta, hogy visszatért az apjához, akinél az állandó lakhelye volt. Nem sokkal később a pár Spanyolországba utazott.

A kislány holttestét szombaton találták meg a bukaresti lakásban, amelyet korábban anyja és annak élettársa béreltek. A kislányt az apja nevelte, aki egy hónappal korábban már jelentette az eltűnését, azt azonban nem tudta, hogy hol lakott Bukarestben a volt élettársa.

A fővárosi törvényszéki ügyészség hivatalból eljárást indított az ügyben, és a holttestet az Igazságügyi Orvostani Intézethez (INML) szállították, ahol megállapították, hogy az eltűnt 12 éves kislányról van szó és hogy erőszakos halált halt.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!