Egy háromszéki lány eltűnéséről adott hírt a rendőrség

2023. március 04. – 13:46

Másolás

Vágólapra másolva

Csütörtökön egy 15 éves lemhényi lány, pénteken pedig egy 13 éves kovásznai lány eltűnéséről adott hírt a Kovászna Megyei Rendőr-főkapitányság – közölte a Kovászna megyei Székely Hírmondó.

A Hírmondó beszámolója szerint a 13 éves Furus Krisztina Laura március 3-án, pénteken 17 óra körül távozott kovásznai otthonából, de mivel holléte nem ismert, ezért a Kovászna megyei rendőrség keresi az eltűnt kiskorút, ehhez pedig a lakosság segítségét is kéri.

Forrás: a román rendőrség hivatalos oldala, képernyőmentés
Forrás: a román rendőrség hivatalos oldala, képernyőmentés

A leírás szerint a kislány vékony testalkatú, 1,50 m magas, körülbelül 40 kg, egyenes, barna haja van és barna szeme. A lakhelyről fekete kabátban, fekete nadrágban és fehér cipőben távozott.

A hatóság azt kérte, ha bárki, bármilyen információval segíteni tudja a rendőrséget a megtalálásában, esetleg ismeri a kiskorú jelenlegi tartózkodási helyét, netán felismerik a fotóról, hívják a 112-es segélyhívó számot.

Nem ő az egyetlen, aki keres a rendőrség

A 15 éves Páll Amanda Noémit is keresi a hatóság, miután február 28-án 16 óra körül távozott lemhényi otthonából. Páll Amanda Noémi a leírás szerint szintén vékony testalkatú, 1,70 m magas, körülbelül 40 kg, fekete hajú és barna szemű. A lakhelyről fekete-barna színű kabátban, hosszú fehér nadrágban, sárga tornacipőben távozott, és piros táskát viselt.

Frissítés: Páll Amanda Noémi és párja a közösségi médiában, élő bejelentkezéssel tudatta, hogy jól vannak.

Három hete Nagyszebenből is eltűnt egy 25 éves egyetemista, akit a hatóság azóta is nagy erőkkel keres. A brassói születésű Angelika Claudia Maurer a szebeni Lucian Blaga Egyetem Evangélikus Intézetében tanult teológiát. A család azután értesítette eltűnéséről a rendőrséget, hogy több mint egy hétig nem sikerült vele felvenniük a kapcsolatot. A rendőrség több mint 300 emberrel közösen kezdte el keresni. Csütörtökön kora délután a hatóságok abbahagyták a 25 éves egyetemista, Angelika Claudia Maurer keresését a Fiatal erdőben, miután a rendőrség kizárta, hogy ott lehet. Az eddig talált személyes tárgyak elhelyezése alapján a megrendezett emberrablás és az öngyilkossági kísérlet lehetőségét sem zárták ki.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!