Halasztott a törvényszék Boné Ferenc ügyében

2023. január 27. – 12:48

Másolás

Vágólapra másolva

Információink szerint nem készült el a korábban kért pszichiátriai szakvélemény a Molnár Beáta meggyilkolásával vádolt Boné Ferencről, a Kolozs megyei törvényszék ezért pénteken halasztott az ügyben.

A vádlott, aki jelenleg a jilavai börtönben van előzetes letartóztatásban, videóhíváson keresztül vett részt a tárgyaláson.

A 43 éves férfi beismerte tettét. Először május végén helyezték 30 napos előzetes letartóztatásba, amit azóta többször is meghosszabbítottak. A nyomozás szeptember elején zárult le.

Boné Ferenc párkapcsolatban állt az áldozattal, akivel egy hétvégi kirándulásra indultak együtt Kolozsvárról, de mivel a várt időben nem tértek vissza, a nő barátai keresni kezdték őket. A fiatal nő holttestét egy Bihar megyei benzinkút mögött találták meg.

Május 26-án este a Bihar Megyei Rendőrfőfelügyelőség rendőrei vették őrizetbe a 43 éves férfit, aki egy használaton kívüli tehervagonban rejtőzködött a nagyváradi vasútállomás közelében.

Támogasd a Transtelexet!

Az erdélyi közösségnek saját, független lapja csak akkor lehet, ha azt az olvasótábora fenntartja. Támogass minket akár alkalmi jelleggel, ha pedig teheted, állíts be rendszeres támogatást!

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!