Előzetes letartóztatásba helyezték a gyilkossággal vádolt Boné Ferencet

2022. május 27. – 15:59

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

30 napra előzetes letartóztatásba helyezték a kolozsvári törvényszéki bírák Boné Ferencet, a Molnár Beáta meggyilkolása miatt csütörtökön őrizetbe vett 43 éves férfit – írja a Cluj24.

Május 26-án este a Bihar Megyei Rendőrfőfelügyelőség rendőrei találták meg a 43 éves férfit egy használaton kívüli tehervagonban a nagyváradi vasútállomás közelében. Korábban helyiek az 112-es segélyhíváson keresztül jelezték az autó jelenlétét Nagyvárad Velence nevű negyedében.

A Kolozsvárra szállított gyanúsítottat az ügyészek több órán át kihallgatták, majd gyilkosság alapos gyanúja miatt kérték a bíróságon a vádlott 30 napos előzetes letartóztatását.

Ha családon belüli / nők elleni erőszak miatt segítségre van szüksége, hívja az áldozatok megsegítése céljából működtetett 0800 500 333-as ingyenes, zöld telefonszámot, vészhelyzet esetén pedig az 112 segélyhívószámot.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!