Előzetes letartóztatásba helyezték a gyilkossággal vádolt Boné Ferencet

2022. május 27. – 15:59

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

30 napra előzetes letartóztatásba helyezték a kolozsvári törvényszéki bírák Boné Ferencet, a Molnár Beáta meggyilkolása miatt csütörtökön őrizetbe vett 43 éves férfit – írja a Cluj24.

Május 26-án este a Bihar Megyei Rendőrfőfelügyelőség rendőrei találták meg a 43 éves férfit egy használaton kívüli tehervagonban a nagyváradi vasútállomás közelében. Korábban helyiek az 112-es segélyhíváson keresztül jelezték az autó jelenlétét Nagyvárad Velence nevű negyedében.

A Kolozsvárra szállított gyanúsítottat az ügyészek több órán át kihallgatták, majd gyilkosság alapos gyanúja miatt kérték a bíróságon a vádlott 30 napos előzetes letartóztatását.

Ha családon belüli / nők elleni erőszak miatt segítségre van szüksége, hívja az áldozatok megsegítése céljából működtetett 0800 500 333-as ingyenes, zöld telefonszámot, vészhelyzet esetén pedig az 112 segélyhívószámot.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!