Szombaton a Tate-testvérek több lefoglalt luxusautóját is elszállították a hatóságok

2023. január 14. – 18:40

Másolás

Vágólapra másolva

Szombat délelőtt a Tate-testvérek több lefoglalt luxusautóját is elszállították a hatóságok, számol be a Digi24. A hírtelevízió tudósítása szerint szombat reggel a rendőrség, az ügyészség és a lefoglalt vagyontárgyak kezelésével foglalkozó ügynökség emberei jelentek meg maszkos csendőrök kíséretében a testvérpár Bukarest melletti bírtokán, ahonnan több autót is elvittek.

Forrásokra hivatkozva a Digi24 azt írja, összesen 15 autót (bár 16-ot sorol fel) és 10 ingatlant foglaltak le eddig a szervezet bűnözés elleni ügyészség (DIICOT) emberei a Tate-fivérektől. A DIICOT által a lefoglalt luxusautók listája a következő: 3 Porsche, 2 BMW, 2 Ferrari, 1 Aston Martin, 1 McLaren, 1 Lamborghini, 1 Rolls Royce és 5 Mercedes.

Az autószállítóknak többször is kellett fordulni – Fotó: Octav Ganea / Inquam Photos/ Reuters
Az autószállítóknak többször is kellett fordulni – Fotó: Octav Ganea / Inquam Photos/ Reuters

Andrew Tate-et, a testvérét, Tristan Tate-et, a barátnőjét, Georgiana Naghelt és Luana Radu volt rendőrnőt még december végén vették őrizetbe a szervezett bűnözés elleni ügyészség emberei, majd a bíróság elrendelte a 30 napos előzetes letartóztatásukat. A DIICOT tájékoztatása szerint szervezett bűnözői csoport létrehozásával, emberkereskedelemmel, illetve egyiküket nemi erőszakkal gyanúsítják. A gyanúsítottak ugyan fellebbeztek a 30 napos előzetes letartóztatásuk miatt, de a bíróság kedden elutasította a keresetüket.

Egyébként Andrew Tate a letartóztatása előtt Greta Thunbergnek címezve arról posztolt, hogy 33 autója van, közötte Bugatti és Ferrari is.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!