Megtalálta a rendőrség Boné Ferencet

2022. május 26. – 22:45

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Boné Ferencet, a szombat óta eltűnt 30 éves kolozsvári nő, Molnár Beáta meggyilkolásával gyanúsított 43 éves férfit csütörtök este fogták el Nagyváradon.
Igazságügyi források a Transtelexnek elmondták, hogy a kolozsvári rendőrség Kolozsvárra fogja szállítani azonnal, hogy még ma este kihallgassák a kolozsvári ügyészségen.

A források szerint a nyomozók nyomon követték Boné autójának útvonalát Kolozsvárról Rekettyó irányába, majd különböző Bihar megyei településekre, így bukkantak rá a nő holttestére, és tovább folytatták a kutatásokat Nagyvárad irányába.

Az autót találták meg először, az aradi rendszámú szürke Dacia Logan Nagyvárad Velence nevű városrészében, a CFR vasútállomás közelében parkolt. A férfit a rendezőpályaudvaron találták meg, ahol egy tehervagonban bújt el.

Amint megírtuk, a 30 éves Molnár Beáta egyetemi előadó szombat óta nem adott életjelt magáról, ezért a hozzátartozói a rendőrséghez fordultak, aggodalmukat növelte, hogy a köztiszteletnek örvendő Beáta a vele párkapcsolatban álló Boné Ferenccel együtt tűnt el, akit korábban az akkori barátnője elleni fizikai agresszió miatt ítéltek el, de csak felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

Molnár Beáta holttestét szerdán találta meg a rendőrség és még aznap kiderült, hogy a nő gyilkosság áldozatává vált, a Kolozs megyei törvényszéki ügyészség csütörtökön reggel adta ki a hivatalos körözést.

Egyébként csütörtökön Kolozsváron úgy a Sapientia, mint a Babes-Bolyai Tudományegyetemen gyertyagyújtással emlékeztek a tragikusan elhunyt Molnár Beátára.

Ha családon belüli / nők elleni erőszak miatt segítségre van szüksége, hívja az áldozatok megsegítése céljából működtetett 0800 500 333-as ingyenes, zöld telefonszámot, vészhelyzet esetén pedig az 112 segélyhívószámot.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!