A rendőrség keresi a Kolozsvárról eltűnt marosvásárhelyi Molnár Beátát

2022. május 24. – 12:15

frissítve

A rendőrség keresi a Kolozsvárról eltűnt marosvásárhelyi Molnár Beátát
Molnár Beáta

Másolás

Vágólapra másolva

A kolozsvári rendőrség keresi a 30 éves marosvásárhelyi Molnár Beátát, aki május 21-én, szombaton délben hagyta el kolozsvári lakását, és azóta nyoma veszett. Utoljára párja, egy 43 éves Arad megyei férfi társaságában látták, feltehetően Kolozs megyei Meregyó község felé utaztak – írja a Ziar de Cluj.

Az Azonnali.hu úgy tudja, hogy a 43 éves férfi az a Boné Ferenc volt egyetemi tanár, akivel kapcsolatban két éve megjelentek a hírek, hogy brutálisan bántalmazta volt barátnőjét az utcán.

A rendőrség szóvivőjétől az Azonnali megtudta, hogy hétfőn behatoltak mind a nő, mind a férfi lakására. Hétfőn Molnár Beáta telefonja nem volt elérhető, de Boné Ferencé még kicsöngött, további részleteket arra vonatkozóan, hogy megpróbálták-e már a telefonokat lokalizálni, nem közöltek.

A rendőrséget május 23-án, 13 óra körül értesítették a nő eltűnéséről. Akinek tudomása van hollétéről, hívja a 112-es segélyhívó számot.

Frissítés: A Bóné Ferenc tulajdonában lévő, aradi rendszámú Dacia Logan típusú személygépkocsit, amellyel Havasreketyére utaztak, továbbra sem találja a rendőrség. A férfi telefonja kicsöng, szakemberek azonosították a valószínű tartózkodási helyét – írta szerdán blogjában Kiss Olivér, a Szabadság napilap újságírója.

Ha családon belüli / nők elleni erőszak miatt segítségre van szüksége, hívja az áldozatok megsegítése céljából működtetett 0800 500 333-as ingyenes, zöld telefonszámot, vészhelyzet esetén pedig az 112 segélyhívószámot.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!