Egy Bihar megyei településen találták meg a Kolozsvárról eltűnt nő holttestét

2022. május 25. – 15:52

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Bihar megyei Báródsomos (Cornițel) község területén, egy elhagyott benzinkútnál, egy zsákba rejtett holttestre bukkantak – írja a Cluj24.ro. A gyanú szerint Molnár Beátáról, arról a 30 éves marosvásárhelyi nőről van szó, aki szombaton tűnt el Kolozsvárról. Az ügyben a Kolozsvári Törvényszék ügyészsége nyomozott. A Transtelex megkeresésére a hatóságok azt válaszolták, a holttest azonosítása még nem történt meg, így egyelőre nem erősíthetik meg azt az információt, hogy valóban az eltűnt nőről lenne szó.

Az ügyben nyomozó ügyészből és bűnügyi rendőrökből álló különítmény Kolozsvárról Báródsomosra indult a holttest azonosítása érdekében.

Molnár Beáta május 21-én, szombaton délben hagyta el kolozsvári lakását, és azóta nyoma veszett. Utoljára párja, egy 43 éves Arad megyei férfi társaságában látták – írta meg kedden a Ziar de Cluj.

A 43 éves férfi az a Boné Ferenc volt egyetemi tanársegéd lehet, akit 2021 márciusában jogerősen 1 év és 3 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre elítéltek, mert brutálisan bántalmazta volt barátnőjét az utcán.

Frissítés: a rendőrség megerősítette, Molnár Beáta holttestét találták meg. Boné Ferenc a fő gyanúsított, az aradi rendszámú Dacia Logan autóját is keresik.

Frissítés: A rendőrség keresi a feltételezett elkövetőt, sajtóértesülések szerint az autóval nem lépte át a határt, de az nem jelenti azt, hogy esetleg más módon nem távozott az országból. A kolozsvári rendőrség körözést adott ki Boné Ferenc autójára, a szürke, AR-51-LAC rendszámú Dacia Loganra. Ezt a rendőrség közlése szerint utoljára május 22-én Élesden látták.

A rendőrség által közreadott személyleírás szerint a keresett személy 1,80 cm magas, súlya 75-80 kg, barna szem, barna haj, ovális arc.

Bármilyen információval kapcsolatos bejelentést a 112-es egységes segélyhívószámon lehet tenni.

Az első képen a feltételezett gyanúsított, a másodikon a körözött gépjármű – Fotó: Boné Ferenc Facebook-oldala/Erdélyi Magyar Televízió Facebook-oldala Az első képen a feltételezett gyanúsított, a másodikon a körözött gépjármű – Fotó: Boné Ferenc Facebook-oldala/Erdélyi Magyar Televízió Facebook-oldala
Az első képen a feltételezett gyanúsított, a másodikon a körözött gépjármű – Fotó: Boné Ferenc Facebook-oldala/Erdélyi Magyar Televízió Facebook-oldala

Frissítés: a rendőrség információi szerint Molnár Beáta erőszakos bűncselekmény áldozata lett.

Ha családon belüli / nők elleni erőszak miatt segítségre van szüksége, hívja az áldozatok megsegítése céljából működtetett 0800 500 333-as ingyenes, zöld telefonszámot, vészhelyzet esetén pedig az 112 segélyhívószámot.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!