Kihagyhatatlan ajánlat a kolozsvári ingatlanpiacról: 16 négyzetméteres lakás 30 ezer euróért

2023. augusztus 12. – 15:54

Másolás

Vágólapra másolva

A kolozsvári ingatlanpiac csak amúgy ontja a remek ajánlatokat, és amikor már azt hisszük, hogy mindent láttunk, mert megnéztük a 11 négyzetméteres albérletet és a 16 négyzetméteres méregdrága stúdiólakást is, illetve a Bükk környékén található csillagászati összegbe kerülő luxusvillát, akkor újabb remek lehetőség adódik a bevásárlásra. Ezúttal potom 30 ezer euróért lehet a mienk álmaink lakása, amely ismét bebizonyítja, hogy kis lakás nincs, csak fantáziátlan emberek, akik nem látják azt a számtalan berendezési lehetőséget, amelyet egy 16 négyzetméteres felület kínál. Az Imobiliare.ro oldalán található hirdetést a Reddit felhasználói szúrták ki, és innen aztán nem volt megállás, virálissá vált a hirdetés.

„Az ingatlan egy négyemeletes épület második emeletén található, Kolozsvár belvárosában. Az épület közel van a tömegközlekedéshez és a környék egyéb nevezetességeihez. A lakás bútorozottan és felszerelve kerül értékesítésre. Teljes alapterülete 16 négyzetméter, a következő felosztással: 1 hálószoba, 1 konyha a földszinten, 1 előszoba, 1 fürdőszoba és 1 kb. 10 négyzetméteres pince a földszinten.
Elhelyezkedése miatt befektetésre is alkalmas” – áll a hirdetésben.

Íme, pár kép kedvcsinálónak:

A 16 négyzetméteres stúdiólakás, amelybe belefért nappali, konyha, háló és fürdőszoba – Fotó: Imobiliare.ro
A 16 négyzetméteres stúdiólakás, amelybe belefért nappali, konyha, háló és fürdőszoba – Fotó: Imobiliare.ro
A 16 négyzetméteres stúdiólakás, amelybe belefért nappali, konyha, háló és fürdőszoba – Fotó: Imobiliare.ro


A fotóknak a Redditen való megjelenése után elszabadult a cunami: több száz kommentelő versenyzett azon, hogy ki tud viccesebbet mondani a kéróról.

  • „A Kolozsvár mellett élő nagymamámnak nagyobb tyúkólja van a csirkék számára, mint ebben a posztban szereplő ketrec”.
  • „Ha 50 kiló fölött nyomsz, tuti nem férsz be ebbe a kecóba.”
  • „Ha bekapcsolva hagyod a számítógépet, nincs szükséged fűtésre.”
  • „Nem tudtam, hogy klausztrofóbiám van, amíg meg nem láttam ezt a lyukat.”
  • „Télen bekapcsolva hagyod a számítógépet, és nem kell hőközpont, ha véletlenül kriptobányászattal foglalkozol, máris szaunát csinálsz benne, most már értem a befektetési utalást.”
  • „Ha egy szúnyog berepül a budiba, akkor sorba kell állni.”
  • „A fürdőszoba egy kupleráj, abban a konyhában mozdulni sem lehet. Ha szendvicset eszel benne, kihívod a tűzoltókat, a beszorult a hasad miatt – és amúgy is használhatatlan, mert nincs hova tenni egy hűtőt – még egy minihűtőt sem. Abban a hálószobában pedig... mondjuk úgy, hogy nem jó ötlet horrorfilmeket nézni, mert ha rémálmod van, akkor betöröd a fejed”.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!