Itt a kolozsvári ingatlanpiac újabb remek ajánlata, 16 négyzetméteres stúdiólakás 53 ezer euróért

2023. március 21. – 20:52

Másolás

Vágólapra másolva

A kolozsvári ingatlanpiac újra és újra meg tud lepni, a 11 négyzetméteres albérlet után, illetve a Bükk környékén található méregdrága luxusvilla után újabb kihagyhatatlan ajánlat borzolja a közönség kedélyeit. Egy 16 négyzetméteres stúdiólakást kínálnak eladásra „potom” 53 ezer euróért. Az Imobiliare.ro oldalán található hirdetést a Știri de Cluj szúrta ki, de átvette az Adevărul is.

Fotók: Imobiliare.ro Fotók: Imobiliare.ro
Fotók: Imobiliare.ro

A hirdetés szerint a stúdiólakás egy 1970-ben épült 3 emeletes villa típusú tömbház földszintjén található. A hirdetésben kiemelik, hogy részben bútorozott, termopán nyílászárói vannak, illetve parketta található benne meg járólapok. Azt nem említik, hogy a konyha lényegében egy pici asztal, amiben még egy főzőlapnak sincs hely, míg a fürdőnek nevezett valamit könnyű összetéveszteni egy szekrénnyel (valószínűleg azért, mert egy beépített szekrényből alakították ki). A képek alapján az sem biztos, hogy a kagylón és vécécsészén kívül bármi más lenne benne.

A hirdetésben annyi szerepel, hogy az szoba a városközpontban van, ami részben azért megmagyarázza a nagyjából 3300 eurós négyzetméterenkénti árat.

A kolozsvári ingatlanárakról nemrég készült nálunk egy remek összefoglaló, ebből például az derül ki, hogy Kolozsváron majdnem annyi évet kell dolgozni egy lakás megvásárlásához, mint Bécsben, de valószínűleg még az osztrák fővárosban sem kínálnak egy ilyen apró lakást ilyen drágán eladásra.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!