Van fölös 3,1 millió euród? Ennyi pénzből vehetsz egy luxusvillát Kolozsvár mellett

2023. március 13. – 14:04

Másolás

Vágólapra másolva

A rózsadombi luxusvillákat is megszégyenítő áron kínálnak eladásra egy ingatlant Kolozsvár peremén, amelytől röpke 3,1 millió euróért válna meg a tulajdonos. Jófejségből még egy 400 ezer eurós kedvezményt is adtak – szúrta ki a hirdetést az Adevărul.

Az Imobiliare.ro ingatlanközvetítő oldalon található információk szerint a villa Kolozsvár déli részén, a Bükk erdőben kialakított kertvárosi negyedben épült, 300 négyzetméter alapterületű, a hozzá tartozó telek pedig mintegy 3300 négyzetméteres. A hirdetésben szereplő képek alapján a villában benti úszómedence is van, ebbe óriási flamingó és unikornis úszógumikat is bedobáltak, hogy az embernek még inkább megjöjjön a kedve egy ilyen házban lakni. A lakásban helyet kapott továbbá egy óriási, világos nappali, konyha és ebédlő, illetve több hatalmas szoba. Az egyiknél az ágy mellé egy pezsgőfürdőt is beépítettek a menőség kedvéért, a másiknál pedig egy külön gardróbszoba szolgálja ki a lakók igényeit. Az ingatlanban összesen 6 szoba, 5 fürdőszoba, 4 terasz és egy konyha lett kialakítva.

Így néz ki belülről a 3,1 millió euró értékű ingatlan – Fotó: imobiliare.ro Így néz ki belülről a 3,1 millió euró értékű ingatlan – Fotó: imobiliare.ro
Így néz ki belülről a 3,1 millió euró értékű ingatlan – Fotó: imobiliare.ro
Így néz ki belülről a 3,1 millió euró értékű ingatlan – Fotó: imobiliare.ro

A hirdetés szerint a kerti rész sem egy elhanyagolható részlete az ingatlannak, van itt halastó, teniszpálya és nyári kert is.

Az Adevărul összahasonlításképpen megjegyzi, hogy Andalúziában, a tengerpart mellett egy hasonló kategóriájú villa (igaz, csak 215 négyzetméter és csak 4 szobája van) 495 ezer euróba kerülne, tehát közel hatszor olcsóbb lenne ott, mint Kolozsvár külvárosi részén.

A rózsadombi villák hirdetései között mi is futtattunk egy gyors keresést az ingatlanközvetítők oldalain, a kolozsvári luxusvillánál csak egyetlen egy drágább rózsadombi ingatlant találtunk, amely körülbelül kétszer nagyobb alapterületen fekszik és van benne úszómedence és lift is.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!