Van fölös 3,1 millió euród? Ennyi pénzből vehetsz egy luxusvillát Kolozsvár mellett

2023. március 13. – 14:04

Másolás

Vágólapra másolva

A rózsadombi luxusvillákat is megszégyenítő áron kínálnak eladásra egy ingatlant Kolozsvár peremén, amelytől röpke 3,1 millió euróért válna meg a tulajdonos. Jófejségből még egy 400 ezer eurós kedvezményt is adtak – szúrta ki a hirdetést az Adevărul.

Az Imobiliare.ro ingatlanközvetítő oldalon található információk szerint a villa Kolozsvár déli részén, a Bükk erdőben kialakított kertvárosi negyedben épült, 300 négyzetméter alapterületű, a hozzá tartozó telek pedig mintegy 3300 négyzetméteres. A hirdetésben szereplő képek alapján a villában benti úszómedence is van, ebbe óriási flamingó és unikornis úszógumikat is bedobáltak, hogy az embernek még inkább megjöjjön a kedve egy ilyen házban lakni. A lakásban helyet kapott továbbá egy óriási, világos nappali, konyha és ebédlő, illetve több hatalmas szoba. Az egyiknél az ágy mellé egy pezsgőfürdőt is beépítettek a menőség kedvéért, a másiknál pedig egy külön gardróbszoba szolgálja ki a lakók igényeit. Az ingatlanban összesen 6 szoba, 5 fürdőszoba, 4 terasz és egy konyha lett kialakítva.

Így néz ki belülről a 3,1 millió euró értékű ingatlan – Fotó: imobiliare.ro Így néz ki belülről a 3,1 millió euró értékű ingatlan – Fotó: imobiliare.ro
Így néz ki belülről a 3,1 millió euró értékű ingatlan – Fotó: imobiliare.ro
Így néz ki belülről a 3,1 millió euró értékű ingatlan – Fotó: imobiliare.ro

A hirdetés szerint a kerti rész sem egy elhanyagolható részlete az ingatlannak, van itt halastó, teniszpálya és nyári kert is.

Az Adevărul összahasonlításképpen megjegyzi, hogy Andalúziában, a tengerpart mellett egy hasonló kategóriájú villa (igaz, csak 215 négyzetméter és csak 4 szobája van) 495 ezer euróba kerülne, tehát közel hatszor olcsóbb lenne ott, mint Kolozsvár külvárosi részén.

A rózsadombi villák hirdetései között mi is futtattunk egy gyors keresést az ingatlanközvetítők oldalain, a kolozsvári luxusvillánál csak egyetlen egy drágább rózsadombi ingatlant találtunk, amely körülbelül kétszer nagyobb alapterületen fekszik és van benne úszómedence és lift is.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!