Azzal van tele a román sajtó, hogy Elon Musk állítólag hatalmas halloween-bulira készül a törcsvári „Drakula-kastélyban”

2022. október 29. – 20:31

frissítve

Azzal van tele a román sajtó, hogy Elon Musk állítólag hatalmas halloween-bulira készül a törcsvári „Drakula-kastélyban”
Fotó: a kastély Facebook-oldala

Másolás

Vágólapra másolva

Forrásokra hivatkozva több romániai újság is arról cikkezik, hogy hatalmas Halloween-bulira készülnek vasárnap éjszaka a törcsvári „Drakula-kastélyban”, amit nem más, mint Elon Musk, a világ leggazdagabb embere bérelt ki erre az alkalomra. Ráadásul az állítólagos meghívottak listáján sok milliárdos üzletember és hollywoodi híresség szerepel, köztük például Angelina Jolie színésznő, Peter Thiel Pay Pal-alapító és élettársa, Matt Danzeisen, illetve Sergey Brin Google-alapító is. A Mediaflux.ro bulvároldal lesifotókat is közölt a Bukarestbe érkező néhány hírességről, bár Musk maga állítólag csak vasárnap érkezik.

A vendégek egy része tehát már meg is érkezhetett a fővárosba, a Pro TV állítása szerint pl. Julia Sandstrom DJ, színésznő posztolt is róla a közösségi oldalán, hogy itt tartózkodna (ennek mi nem találtuk nyomát – szerk. megj.). Voltak, akiket egy bukaresti luxusszállodához vittek, egyesek viszont egyből továbbutaztak helikopterrel Törcsvárra. A helyszíni információk szerint valakik valóban egy hatalmas magánbulira készülnek, VIP-meghívottakkal, és ezért helikopter leszállópályát is igényeltek. De az egész rendezvényt továbbra is hatalmas titkolózás övezi.

A Brassó melletti Törcsvár egyébként csak 186 km-re van Bukaresttől, és rendszerint minden évben tartanak itt halloween-partikat, igaz, nem ilyen illusztris meghívottakkal, mint állítólag az idén. 2006-os visszaszolgáltatás óta a kastély az amerikai építészként is ismert Habsburg-Lotharingiai Domokos örökös (mint Mária egykori román királyné unokája) tulajdona és továbbra is egy múzeum működik benne.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!