Azzal van tele a román sajtó, hogy Elon Musk állítólag hatalmas halloween-bulira készül a törcsvári „Drakula-kastélyban”

2022. október 29. – 20:31

frissítve

Azzal van tele a román sajtó, hogy Elon Musk állítólag hatalmas halloween-bulira készül a törcsvári „Drakula-kastélyban”
Fotó: a kastély Facebook-oldala

Másolás

Vágólapra másolva

Forrásokra hivatkozva több romániai újság is arról cikkezik, hogy hatalmas Halloween-bulira készülnek vasárnap éjszaka a törcsvári „Drakula-kastélyban”, amit nem más, mint Elon Musk, a világ leggazdagabb embere bérelt ki erre az alkalomra. Ráadásul az állítólagos meghívottak listáján sok milliárdos üzletember és hollywoodi híresség szerepel, köztük például Angelina Jolie színésznő, Peter Thiel Pay Pal-alapító és élettársa, Matt Danzeisen, illetve Sergey Brin Google-alapító is. A Mediaflux.ro bulvároldal lesifotókat is közölt a Bukarestbe érkező néhány hírességről, bár Musk maga állítólag csak vasárnap érkezik.

A vendégek egy része tehát már meg is érkezhetett a fővárosba, a Pro TV állítása szerint pl. Julia Sandstrom DJ, színésznő posztolt is róla a közösségi oldalán, hogy itt tartózkodna (ennek mi nem találtuk nyomát – szerk. megj.). Voltak, akiket egy bukaresti luxusszállodához vittek, egyesek viszont egyből továbbutaztak helikopterrel Törcsvárra. A helyszíni információk szerint valakik valóban egy hatalmas magánbulira készülnek, VIP-meghívottakkal, és ezért helikopter leszállópályát is igényeltek. De az egész rendezvényt továbbra is hatalmas titkolózás övezi.

A Brassó melletti Törcsvár egyébként csak 186 km-re van Bukaresttől, és rendszerint minden évben tartanak itt halloween-partikat, igaz, nem ilyen illusztris meghívottakkal, mint állítólag az idén. 2006-os visszaszolgáltatás óta a kastély az amerikai építészként is ismert Habsburg-Lotharingiai Domokos örökös (mint Mária egykori román királyné unokája) tulajdona és továbbra is egy múzeum működik benne.

Támogasd a Transtelexet!

Az erdélyi közösségnek saját, független lapja csak akkor lehet, ha azt az olvasótábora fenntartja. Támogass minket akár alkalmi jelleggel, ha pedig teheted, állíts be rendszeres támogatást!

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!