Kéjes nyögések zavarták meg az Eb-sorsolás közvetítését

2023. december 3. – 10:34

Másolás

Vágólapra másolva

Pornófilmbe illő zajok, kéjes nyögések zavarták meg a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság szombati sorsolásának közvetítését, azon belül is a magyar érdekeltségű A csoport résztvevőinek sorsolását. Éppen túlvoltak azon, hogy kihúzták Svájc csapatát Magyarország, Németország és Skócia mellé, amikor felbukkantak a furcsa hangok.

A sorsolás házigazdája, Giorgio Marchetti, aki egyébként az EFA főtitkárhelyettese próbálta viccesen kezelni a helyzetet, és beszállt a közvetítésbe: „Van itt némi zaj... ami most megszűnt. Most már nincsen zaj” – mondta, de a furcsa hangok később is előkerültek a közvetítésben.

A köztévé kommentátora sem tehetett mást, kénytelen volt említést tenni ezekről, „nem lehet könnyű sorsolni sem ezzel a háttérzajjal”, mondta élő adásban. Az esetet itt lehet bővebben visszanézni és -hallgatni 1 óra 2 perc 30 másodperc után.

A sorsolás után egy, korábban több élő közvetítést megprankelő férfi, Daniel Jarvis vállalta a felelősséget az esetért, olvasható a The Guardienen. A férfi egy X-en közzétett videó szerint valahogy bejuttatott egy mobiltelefont a sorsolás helyszínére, és akárhányszor felhívta azt, jöttek a csengőhangként beállított nyögések.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!