Donáth Anna: Eltűnt legalább 800 ezer ellenzéki szavazó

2022. április 4. – 16:50

Másolás

Vágólapra másolva

„Nincs mit szépíteni: elvesztettük ezt a választást. Eltűnt legalább 800 ezer ellenzéki szavazó, és erre nem csak a rendszer működése, a hatalom erőforrásfölénye vagy a kampányban elhangzó néhány, a propaganda által hazug módon kiforgatott mondat a magyarázat. Ennek az okait fel kell tárnunk és meg kell értenünk”

– írja Donáth Anna, a Momentum elnöke a közösségi oldalán. Hozzáteszi: nem szabad most egy-egy bűnbakot keresni, a bukásért ugyanis minden ellenzéki politikus felelősséggel tartozik.

Forrás: Donáth Anna közösségi oldala
Forrás: Donáth Anna közösségi oldala

„Most az a feladatunk, hogy a most érzett dühünket és csalódottságunkat teremtő erővé formáljuk és hogy felkészítsük a lelkünket a következő időszakra. Mert a szabad Magyarországért folytatott küzdelem hosszabb és nehezebb lesz, mint azt bármikor is gondoltuk volna.” – zárja bejegyzését a politikus.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!