Donáth Anna: Eltűnt legalább 800 ezer ellenzéki szavazó

2022. április 4. – 16:50

Másolás

Vágólapra másolva

„Nincs mit szépíteni: elvesztettük ezt a választást. Eltűnt legalább 800 ezer ellenzéki szavazó, és erre nem csak a rendszer működése, a hatalom erőforrásfölénye vagy a kampányban elhangzó néhány, a propaganda által hazug módon kiforgatott mondat a magyarázat. Ennek az okait fel kell tárnunk és meg kell értenünk”

– írja Donáth Anna, a Momentum elnöke a közösségi oldalán. Hozzáteszi: nem szabad most egy-egy bűnbakot keresni, a bukásért ugyanis minden ellenzéki politikus felelősséggel tartozik.

Forrás: Donáth Anna közösségi oldala
Forrás: Donáth Anna közösségi oldala

„Most az a feladatunk, hogy a most érzett dühünket és csalódottságunkat teremtő erővé formáljuk és hogy felkészítsük a lelkünket a következő időszakra. Mert a szabad Magyarországért folytatott küzdelem hosszabb és nehezebb lesz, mint azt bármikor is gondoltuk volna.” – zárja bejegyzését a politikus.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!