Ralf Schumacher coming outolt, közös képet posztolt a párjával

2024. július 15. – 00:37

Másolás

Vágólapra másolva

Vasárnap este egy Instagram-posztban coming outolt a Forma–1-ben tíz évet lehúzó Ralf Schumacher. Michael Schumacher most 49 éves öccse a párját is megmutatta a posztjában, és azt írta, az életben az a legszebb, amikor az az ember van melletted, akivel mindent meg tudsz osztani.

Schumachernek korábban volt már felesége, Cora Brinkmann, akivel 2001-ben házasodtak össze és 2015-ben váltak el. Közös gyerekük is van, a most 22 éves David Schumacher, aki apjához, nagybátyjához és unokatestvéréhez hasonlóan autóversenyző lett.

Ralf Schumacher 1997 és 2007 között versenyzett a Forma–1-ben, és összesen három csapatnál, a Jordannél, a Williamsnél és a Toyotánál fordult meg. Tíz év alatt hatszor nyert futamot és huszonhétszer volt dobogós.

A Forma–1-ben nyíltan meleg versenyző még soha nem volt – a gyakran így emlegetett Mike Beuttler minden versenyre magával vitte a barátnőjét, így róla is inkább csak sejtette mindenki, hogy a saját neméhez vonzódik. A négyszeres bajnok Sebastian Vettel ugyanakkor két éve arról beszélt, hogy mostanra már eljutott odáig a sorozat, hogy egy meleg versenyző felvállalhatná az identitását.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!