Marco Rossi: Két-három játékost tudnék megnevezni, akik jól játszottak, mindenki más alulteljesített

2024. június 15. – 18:37

Másolás

Vágólapra másolva

Rossi szerint nem meglepő módon az volt az oka a vereségnek, hogy a svájciak, különösen az első félidőben jobban játszottak náluk. Mint mondta, a magyar játékosok nem tudtak rendesen rotálni, amit Rossiék megpróbáltak kiabálással közvetíteni, de nem sikerült ezt jól megértetni velük. A második félidőben aztán a kapitány szerint jól állták a sarat, helyzeteket is sikerült kialakítani, de amikor olyan gólt engednek az ellenfelüknek, mint a harmadik, azt nehéz kommentálni.

„Nem láttam túl jó egyéni teljesítményeket, talán két-három játékost tudnék megnevezni, akik jól játszottak, mindenki más alulteljesített, és egy Eb-n ennek megfizetjük az árát, különösen mert az ellenfél óriási játékosminőséget képvisel”

– mondta Rossi, hozzátéve, hogy ügyesebbnek kell lenniük, védekezésben jobban kell tartani a vonalakat.

Rossi szerint annak ellenére, hogy több párharcot nyertek a második félidőben, még akkor is sok ki nem kényszerített hibájuk volt, három-négy kontrát engedtek az ellenfelüknek. Ezeknek a számát csökkenteni kell, mert ha az ellenfél nem hibázik, te meg igen, az probléma, mondta, majd végül kiemelte, hogy ő nem alibizik, hiszen ő az edző, és mint ilyen, felelős a meccsért, ezért nem akar kritizálni senkit.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!