Kirúgta az ügynöksége Susan Sarandont, mert ellentmondásos megjegyzéseket tett egy palesztinpárti tüntetésen

2023. november 22. – 11:34

Másolás

Vágólapra másolva

Megszakította az együttműködést Susan Sarandonnal a hollywoodi ügynökség, a UTA, miután az amerikai színésznő a közelmúltban egy New York-i palesztinbarát tüntetésen ellentmondásos megjegyzéseket tett – írja a Deadline.

Az Oscar-díjas színésznő több palesztinpárti gyűlésen is részt vett. Az egyiken a beszédében azt mondta: „Sokan félnek mostanában attól, hogy zsidók, ők most ízelítőt kapnak abból, milyen érzés muszlimnak lenni ebben az országban”.

„Az emberek kérdeznek, az emberek felállnak, az emberek képezik magukat, az emberek kilépnek a gyerekkoruk óta tartó agymosásból. Legyetek erősek, legyetek türelmesek, legyetek tiszták, és álljatok ki mindenki mellett, akinek van bátorsága kimondani a véleményét” – mondta, és köszönetet mondott „a zsidó közösségnek, amely kiállt mellettünk”.

Sarandon az X-en a Pink Floyd gitárosától, Roger Waterstől is továbbosztott egy palesztinbarát bejegyzést. Waterst évek óta érik kritikák az antiszemita megjegyzései miatt, de mindig visszautasította a vádakat.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!