Légvédelmi szirénák szakították meg Angelina Jolie ukrajnai látogatását

2022. május 1. – 15:40

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Az ENSZ menekültügyi ügynökségének küldötteként érkezett Ukrajnába Angelina Jolie. A 46 éves színésznő Lviv városában találkozott a helyi állomáson az otthonukat az orosz megszállók miatt elhagyni kényszerülő menekültekkel, amiről a Reuters is beszámolt.

Jolie beszélgetett a helyi segítőkkel, köztük pszichiáterekkel, akiktől megtudta, hogy naponta 15 emberrel kell beszélniük, és a menekültek között sok a 2-10 éves gyerek. A színésznő többükkel közös fotókat is készített.

Az eseményt aztán megszakította egy légvédelmi sziréna, Jolie és segítői pedig hamar elsiettek a helyszínről egy várakozó autóba. Erről videó is készült, a feltöltő pedig azzal a szöveggel posztolta ki, hogy így legalább mindenki tisztában van vele, min kell minden nap keresztülmennie az ukránoknak az orosz invázió miatt.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!