A WizzAir halasztja a Budapest és Brassó közötti járatainak indítását

2024. május 27. – 12:48

Másolás

Vágólapra másolva

A WizzAir halasztja a Budapest és Brassó közötti járatainak indítását – írja a BizzBrasov a Brassó – Vidombák Nemzetközi Repülőtér Facebook oldalának a tájékoztatása alapján.

A fapados magyar légitársaság még februárban jelentette be, hogy június 18-tól – sokak örömére – járatokat indít Brassó és Budapest között.

A légitársaság most úgy döntött, hogy elhalasztja a járatok indítását július elejére. A tájékoztatás július másodikától hetente háromszor, kedden, csütörtökön és szombaton közlekednek majd a repülőgépek Budapest – Brassó – Budapest vonalon. Arról nem közöltek tájékoztatást, hogy azoknak, akik már megváltották a jegyüket, hogyan kártalanítják.

A Wizzair jelenleg két járatot üzemeltet a tavaly átadott brassói repülőtérről, Londonba és Dortmundba lehet utazni. A februári bejelentéskor azt is közölték, hogy Budapest mellett Salzburg és Lipcse is szerepelni fog az úti céljaik között.

A brassói repülőtér elindítása óta téma, hogy mikor indítanak repülőjáratokat Budapestre. Kezdetben még úgy volt, hogy Dan Air fogja összekötni a Székelyföldet is kiszolgáló repülőteret Budapesttel, de aztán letettek róla, sőt a tavalyi év végére teljesen el is hagyták a repülőteret. Utána felmerült Aeroexpress gépei fognak közlekedni Budapest és Brassó között, de abból sem lett még semmi.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!