Támogatásotok nélkül nincs Transtelex, ezért kíváncsiak vagyunk a véleményetekre is!

2024. április 9. – 15:22

Másolás

Vágólapra másolva

Támogatók nélkül nincs Transtelex. Szükségünk van rátok, egy évvel ezelőtt ti mentettétek meg a lapot, és ezt nem tudjuk elégszer megköszönni nektek. Mi ezt a támogatást nem pusztán anyagi kérdésnek tartjuk: úgy tekintünk rá, hogy egy közösség jött létre. Ezért szeretnénk azt, ha a kérdőív kitöltésével konkrétabban is jeleznétek, merre menjen tovább a Transtelex. Ne feledjétek, a független újságírás mindennapos küzdelem, a rendszeres támogatásotok az, ami biztosíthatja nekünk a munkánk elvégzésének lehetőségét.

Az elmúlt két évben igyekeztünk a legjobb tudásunk szerint és erőforrásainkhoz mérten végezni a munkánkat, napról napra szállítani a legfrissebb híreket, feltenni a legfontosabb kérdéseket, hátterezni, interjúzni, helyszíni riportokat készíteni, hogy az olvasóink hiteles forrásból tájékozódhassanak, emellett izgalmas helyszíneket, inspiráló történeteket is megismerhessenek cikkeink által.

Már az első pillanattól hittünk abban a modellben, hogy ha minőségi és hiánypótló tartalmat nyújtunk olvasóinknak, akkor ezzel megteremtjük az anyagi feltételét is a működésünknek, mert azok az olvasóink, akik értékelik a munkánkat, megértik, hogy az ő támogatásukra is szükség van ahhoz, hogy működtetni tudjuk a lapot. Sokat dolgoztunk azon, hogy minden lehetséges támogatási megoldást elérhetővé tegyünk számotokra, a bankkártyás fizetésen és banki utaláson túl tavaly óta romániai olvasóink adójuk 3,5%-át is átirányíthatják a Transtelexnek, ne feledjétek, május 25-ig még élhettek ezzel a lehetőséggel! Emellett a cégek is támogathatják lapunkat az adójuk egy részével (erről a legfrissebb infókat szintén ebben a cikkben találjátok), vagy reklámfelület-vásárlással is segíthetik munkánkat. Pár hónappal ezelőtt pedig még egy POS-terminált is beszereztünk, hogy a rendezvényeinken helyben is tudjatok támogatni, sőt, ha valaki inkább nem szeretne ezekkel a digitális megoldásokkal élni, akár készpénzben is tudunk támogatást fogadni az eseményeinken.

Ezen tehát nem múlik, aki támogatni szeretné a munkánkat, biztosan megtalálja a számára kézenfekvő megoldást, hogy a Transtelex tovább működhessen!

Az anyagi támogatás mellett azonban arra is szükségünk van, hogy időről időre elmondjátok a véleményetek arról, hogy mit gondoltok a Transtelexről, milyen tartalmaink tetszenek nektek igazán, miben kell fejlődnünk még, és mi az, amit egész egyszerűen el kellene engednünk. Emellett kíváncsiak vagyunk arra, mi győzött meg arról, hogy támogassatok minket, vagy ha nem vagytok még támogatók, milyen feltételek mellett tennétek ezt meg.

Köszönjük, ha szántok ránk pár percet, és elmondjátok nekünk, mit gondoltok a Transtelexről.

>>A kérdőívet ITT találjátok.

Annak pedig külön örülnénk, ha ismerőseiteket is arra kérnétek, töltsék ki ezt a kérdőívet, minél több válasz érkezik be, annál pontosabb képet kapunk arról, hogy milyennek látjátok ti a Transtelexet. Ha még nem követitek a Facebook oldalunkat, itt tudjátok követni, és egy kattintással meg is oszthatjátok ezt a cikket:

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!