A Transtelex támogatásgyűjtése megihlette az erdélyi mémelőket

2023. április 26. – 15:58

Másolás

Vágólapra másolva

A Transtelex támogatásgyűjtése megihlette az erdélyi vicces embereket is, a Csej7 Anj Din Ardeal 2.0 csoportban megosztott mémekből gyűjtöttünk nektek egy válogatást. Bár nehéz helyzetben van a Transtelex, lehet erről úgy kommunikálni is, mint a Csej7 csoport mémgyártói teszik, akik rendszeresen szerveznek mém-eneteket közéleti aktualitások, politikai események, szereplők köré.

Az erdélyi mémelőcsoport által gyártott vizuális tartalmak úgy fejezik ki a támogatást, szolidaritást, hogy talán sokkal több ember rezonál a fölvetett témára, mintha hosszú elemzésben taglalnánk azt. Szóval, nevessetek velük, és támogassátok a Transtelexet!

Ha ezután is szeretnél ilyen vicces válogatásokat és ennél sokkal komolyabb elemzéseket vagy interjúkat olvasni, akkor te is támogathatod a Transtelexet.

Ha nincs lehetőséged havi rendszeres összeget kifizetni, de szeretnél segíteni, akkor felajánlhatod a személyi jövedelemadód 3,5%-át. Erről itt írtunk korábban. Ez neked nem kerül pénzbe, nekünk pedig nagyban hozzájárulhat a működési költségeikhez.

Vállalkozóként is van lehetőséged adód egy részét felajánlani. Ugyanis a romániai cégek adóbefizetéseik 20%-ával – nagyon egyszerűen – olyan projekteket is támogathatnak, mint amilyen a Transtelex. Ebben a cikkükben magyaráztuk el korábban, hogy miként van lehetőségeket ezt megtenni, és azóta sem változtak a dolgok.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!