Öt embert vettek őrizetbe az elrabolt 14 éves lány ügyében

2023. január 10. – 11:55

Másolás

Vágólapra másolva

Az elrablással gyanúsított négy férfit és egy nőt is őrizetbe vettek a nagytalmácsi otthonából hétfőn hajnalban elrabolt 14 éves lány ügyében – közölte kedden az Agerpres a Szeben megyei rendőrség közleménye nyomán.

A négy, 20 és 40 év közötti férfi a 46 éves nő ellen jogellenes fogva tartás és birtokháborítás gyanújával nyomoz a megyei rendőrség bűnügyi osztálya, a törvényszéki ügyészség vezetésével.

A 14 éves nagytalmácsi lányt hétfőn nagy erőkkel kereste a rendőrség, miután hajnali 3:55-kor bejelentést kaptak az 112-es segélyhívó számon arról, hogy Carolea Luminiţát négy maszkos férfi erőszakkal egy autóba tuszkolta, majd elhajtottak. A gyermeket végül a Brassó megyei Şercaia községhez tartozó Vád településen találták meg egy házban.

Ha családon belüli / nők elleni erőszak miatt segítségre van szüksége, hívja az áldozatok megsegítése céljából működtetett 0800 500 333-as ingyenes, zöld telefonszámot, vészhelyzet esetén pedig a 112-es segélyhívószámot.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!