Előkerültek a 14 éves lány elrablói, és a kiskorút is megtalálta a rendőrség

2023. január 9. – 15:57

Másolás

Vágólapra másolva

Frissítés: Megtalálta a rendőrség az eltűnt kiskorút a Brassó megyei Vádon, írja a G4Media. Bevitték a Szeben megyei rendőrfelügyelőségre kihallgatásra. A nyomozás az emberrablás ügyében tovább folyik.

Elfogta a rendőrség a 14 éves nagytalmácsi lány négy elrablóját, a kiskorút azonban még nem találták meg – közölte hétfő délután a Szeben megyei rendőrség.

A lányt elrabló négy férfi 20 és 40 év közöttiek, ellenük törvényszéki ügyészség jogellenes fogvatartás, birtokháborítás és testi sértés bűncselekményének gyanújával indult nyomozás.

Mint korábban megírtuk, a gyermekrablás hétfőn, január 9-én hajnali 3:30 körül történt. A rendőrséget 3:55-kor értesítették az 112-es segélyhívó számon arról, hogy Carolea Luminiţat négy maszkos férfi erőszakkal egy autóba tuszkolta, majd elhajtottak.

A lány 162 cm magas, 65 kg, bőre világos, szeme kék, haja hosszú, gesztenyebarna, egyenes szálú. Elrablásakor meggypiros, aranyflitteres blúzt és meggyszínű cicanadrágot viselt.

Ha családon belüli / nők elleni erőszak miatt segítségre van szüksége, hívja az áldozatok megsegítése céljából működtetett 0800 500 333-as ingyenes, zöld telefonszámot, vészhelyzet esetén pedig a 112-es segélyhívószámot.

Támogasd a Transtelexet!

Az erdélyi közösségnek saját, független lapja csak akkor lehet, ha azt az olvasótábora fenntartja. Támogass minket akár alkalmi jelleggel, ha pedig teheted, állíts be rendszeres támogatást!

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!