Maszkos férfiak raboltak el egy 14 éves lányt Szeben megyében

2023. január 9. – 10:59

Másolás

Vágólapra másolva

Rendőrség keres egy 14 éves nagytalmácsi (Tălmaciu) lányt, akit maszkos férfiak raboltak el és ismeretlen helyre vittek – közölte az Agerpres a Szeben megyei rendőr-főkapitányság jelentése alapján.

A tájékoztatás szerint a gyermekrablás hétfőn, január 9-én hajnali 3:30 körül történt. A rendőrséget 3:55-kor értesítették az 112-es segélyhívó számon arról, hogy Carolea Luminiţa 14 éves nagytalmácsi illetőségű kiskorút négy maszkos férfi erőszakkal egy autóba tuszkolta, majd elhajtottak.

A rendőrség válságstábot állított fel, a gyermeket nagy erőkkel keresik.

Carolea Luminiţa 162 cm magas, 65 kg, bőre világos, szeme kék, haja hosszú, gesztenyebarna, egyenes szálú. Elrablásakor meggypiros, aranyflitteres blúzt és meggyszínű cicanadrágot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki segíteni tud a lány hollétének kiderítésében, hívja az 112-es számot vagy jelentkezzen a legközelebbi rendőrőrsnél.

Ha családon belüli / nők elleni erőszak miatt segítségre van szüksége, hívja az áldozatok megsegítése céljából működtetett 0800 500 333-as ingyenes, zöld telefonszámot, vészhelyzet esetén pedig a 112-es segélyhívószámot.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!