A Greta Thunbergnek is beszóló Andrew Tate és testvére körül vizsgálódik a szervezett bűnözés elleni ügyészség

2022. december 29. – 12:58

Másolás

Vágólapra másolva

Andrew és Tristan Tate romániai villájában tart házkutatást csütörtökön a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT), írja a Libertatea igazságügyi forrásokra hivatkozva. A lap úgy tudja, hogy még a nap folyamán beviszik őket kihallgatásra, mivel a gyanú szerint egy olyan szervezett bűnözői csoportot hoztak létre, amely nőket kényszerített arra, hogy pornófilmekben szerepeljenek.

A Libertate emlékeztet, hogy az ügyük nem most kezdődött: a rendőrök és az ügyészek még áprilisban két fiatal nőt találtak egy voluntari-i villában, akik azt állították, hogy a brit testvérpár erőszakkal tartotta őket fogva. Április 11-én pedig öt órán keresztül hallgatta ki őket a DIICOT, majd szabadon engedték, de a nyomozás tovább folytatódott.

Andrew Tate korábbi kickbox-bajnok, valóságshow-szereplő, majd felkapott influenszer, aki a Libertatea híre szerint testvérével, Tristan Tate szintén korábbi kickbox-bajnokkal együtt néhány éve már Romániba költözött. Tristan Tate korábbi barátnője ugyanis Biancăi Drăgușanu román celeb volt, akivel 2018 szeptemberében szakítottak.

A 36 éves Andrew Tate a 2016-os brit Big Brother című valóságshowban vált ismertté, ahonnan végül kitették a gyártók, mert a műsor alatt kikerült róla egy olyan videó, amelyen egy nőt bántalmaz. Tate azóta is a nőgyűlölettel kapcsolatos posztjaival és videóival „megy nagyot” a közösségi médiában. 2017-ben például egy Twitter-posztban arról beszélt, hogy a nők a férjeik tulajdonát képezik, és otthon kellene ülniük és gyerekeket szülniük. Olyan is előfordult, hogy a nőket egyszerűen a kutyákhoz hasonlította, egy YouTube-videóban pedig „abszolút nőgyűlölőnek” nevezte saját magát. A nőgyűlölő kommentjei miatt a TikTok és a Meta le is tiltotta a felületeiről.

Legutóbb pedig épp tegnap került be a hírekbe, amikor Greta Thunbergnek címezve arról posztolt, hogy 33 autója van, közötte Bugatti és Ferrari is, és arra kérte a klímaaktivistát, adja meg neki az emailcímét, hogy az összes autójának adatait és károsanyag-kibocsátását elküldhesse neki.

Mire Thunberg csak annyit válaszolt:

„Igen, kérlek, világosíts fel. Írj nekem a [email protected].”

A Telex cikke szerint a small dick energy-t, azaz kisfarokenergiát általában azokra a férfiakra használják, akik úgy próbálnak nagyon menőnek tűnni, hogy igazából egyáltalán nem azok, ezért aztán nevetséges mértékben túlkompenzálnak. Szemben a big dick energy-vel, amit meg azokra a pasikra szoktak mondani, akiket valamilyen különleges, elemi magabiztosság leng körül, éppen ezért nem arrogánsak, és nem akarnak túlkompenzálni sem.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!