A Greta Thunbergnek is beszóló Andrew Tate és testvére körül vizsgálódik a szervezett bűnözés elleni ügyészség

2022. december 29. – 12:58

Másolás

Vágólapra másolva

Andrew és Tristan Tate romániai villájában tart házkutatást csütörtökön a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT), írja a Libertatea igazságügyi forrásokra hivatkozva. A lap úgy tudja, hogy még a nap folyamán beviszik őket kihallgatásra, mivel a gyanú szerint egy olyan szervezett bűnözői csoportot hoztak létre, amely nőket kényszerített arra, hogy pornófilmekben szerepeljenek.

A Libertate emlékeztet, hogy az ügyük nem most kezdődött: a rendőrök és az ügyészek még áprilisban két fiatal nőt találtak egy voluntari-i villában, akik azt állították, hogy a brit testvérpár erőszakkal tartotta őket fogva. Április 11-én pedig öt órán keresztül hallgatta ki őket a DIICOT, majd szabadon engedték, de a nyomozás tovább folytatódott.

Andrew Tate korábbi kickbox-bajnok, valóságshow-szereplő, majd felkapott influenszer, aki a Libertatea híre szerint testvérével, Tristan Tate szintén korábbi kickbox-bajnokkal együtt néhány éve már Romániba költözött. Tristan Tate korábbi barátnője ugyanis Biancăi Drăgușanu román celeb volt, akivel 2018 szeptemberében szakítottak.

A 36 éves Andrew Tate a 2016-os brit Big Brother című valóságshowban vált ismertté, ahonnan végül kitették a gyártók, mert a műsor alatt kikerült róla egy olyan videó, amelyen egy nőt bántalmaz. Tate azóta is a nőgyűlölettel kapcsolatos posztjaival és videóival „megy nagyot” a közösségi médiában. 2017-ben például egy Twitter-posztban arról beszélt, hogy a nők a férjeik tulajdonát képezik, és otthon kellene ülniük és gyerekeket szülniük. Olyan is előfordult, hogy a nőket egyszerűen a kutyákhoz hasonlította, egy YouTube-videóban pedig „abszolút nőgyűlölőnek” nevezte saját magát. A nőgyűlölő kommentjei miatt a TikTok és a Meta le is tiltotta a felületeiről.

Legutóbb pedig épp tegnap került be a hírekbe, amikor Greta Thunbergnek címezve arról posztolt, hogy 33 autója van, közötte Bugatti és Ferrari is, és arra kérte a klímaaktivistát, adja meg neki az emailcímét, hogy az összes autójának adatait és károsanyag-kibocsátását elküldhesse neki.

Mire Thunberg csak annyit válaszolt:

„Igen, kérlek, világosíts fel. Írj nekem a [email protected].”

A Telex cikke szerint a small dick energy-t, azaz kisfarokenergiát általában azokra a férfiakra használják, akik úgy próbálnak nagyon menőnek tűnni, hogy igazából egyáltalán nem azok, ezért aztán nevetséges mértékben túlkompenzálnak. Szemben a big dick energy-vel, amit meg azokra a pasikra szoktak mondani, akiket valamilyen különleges, elemi magabiztosság leng körül, éppen ezért nem arrogánsak, és nem akarnak túlkompenzálni sem.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!