Greta Thunberg így reagált Andrew Tate előzetes letartóztatására: „Ez történik, ha nem hasznosítod újra a pizzásdobozod”

2022. december 30. – 13:21

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

„Ez történik, ha nem hasznosítod újra a pizzásdobozod” – így reagált Andrew Tate őrizetbe vételére Greta Thunberg. Egyre erősebb ugyanis az a pletyka, ami szerint a férfi asztalán megjelenő pizzásdobozok segítettek a rendőröknek megbizonyosodni arról, hogy Andrew Tate visszatért az országba.

A történet úgy kezdődött, hogy a nők gyalázásából és szélsőjobboldali provokációból elhíresült Tate a Twitteren Greta Thunbergnek címezve kiírta, hogy 33 autója van, és nagyon szívesen elküldi a károsanyag-kibocsátásukat a klímaaktivistának, ha ő megadja az e-mailcímét. Thunberg erre egy hatalmas trollkodással válaszolt, amit nem hagyhatott szó nélkül a brit celeb sem. Egy Twitter-videóval válaszolt, amiben megpróbált úgy tenni, mintha nem értené a célzást, és azon csodálkozna, miért smalldickenergy Thunberg e-mail-címe. A videó egy pontján több pizzásdoboz is feltűnik a férfi asztalán azzal a felirattal az oldalán, hogy Jerry's Pizza.

A Gândul rendőrségi forrásokra hivatkozva azt írja, hogy a román hatóságok már hónapok óta várják, hogy a Tate-testvérek újra feltűnjenek az országban. Az áprilisi kihallgatásuk után ugyanis külföldre távoztak és idejük nagy részét ott töltötték. A lap szerint a közösségi médiás felületeiken látottak alapján – bár nem említik konkrétan a pizzásdobozokat –, bizonyosodtak meg a nyomozók arról, hogy a két testvér visszatért az országba, ahová egyébként 5 éve költöztek. Ez után mozgósították a DIICOT ügyészei a csendőrséget, és rajtaütést tartottak a villájukban. Andrew Tate egyébként nagyon aktív a Twitteren, a pizzásdobozok mellett számos más nyom lehetett a visszatérésére. Andrew Tate-et és testvérét, Tristan Tate-et, valamit két romániai társukat szervezett bűnözői csoport létrehozásával, emberkereskedelemmel gyanúsítják, egyikük ellen nemi erőszakkal kapcsolatos bűncselekményben is folyik nyomozás.

A legfrissebb hírek szerint a szervezett bűnözés elleni ügyészség illetékesei indítványozták az ügyben érintett 4 személy 30 napos előzetes letartóztatásba helyezését a bukaresti törvényszéken.

Andrew Tate egyébként romániai idő szerint péntek délben ismét aktív volt a Twitteren, annyit írt ki, hogy: „A Mátrix elküldte ügynökeit”.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!