Greta Thunberg így reagált Andrew Tate előzetes letartóztatására: „Ez történik, ha nem hasznosítod újra a pizzásdobozod”

2022. december 30. – 13:21

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

„Ez történik, ha nem hasznosítod újra a pizzásdobozod” – így reagált Andrew Tate őrizetbe vételére Greta Thunberg. Egyre erősebb ugyanis az a pletyka, ami szerint a férfi asztalán megjelenő pizzásdobozok segítettek a rendőröknek megbizonyosodni arról, hogy Andrew Tate visszatért az országba.

A történet úgy kezdődött, hogy a nők gyalázásából és szélsőjobboldali provokációból elhíresült Tate a Twitteren Greta Thunbergnek címezve kiírta, hogy 33 autója van, és nagyon szívesen elküldi a károsanyag-kibocsátásukat a klímaaktivistának, ha ő megadja az e-mailcímét. Thunberg erre egy hatalmas trollkodással válaszolt, amit nem hagyhatott szó nélkül a brit celeb sem. Egy Twitter-videóval válaszolt, amiben megpróbált úgy tenni, mintha nem értené a célzást, és azon csodálkozna, miért smalldickenergy Thunberg e-mail-címe. A videó egy pontján több pizzásdoboz is feltűnik a férfi asztalán azzal a felirattal az oldalán, hogy Jerry's Pizza.

A Gândul rendőrségi forrásokra hivatkozva azt írja, hogy a román hatóságok már hónapok óta várják, hogy a Tate-testvérek újra feltűnjenek az országban. Az áprilisi kihallgatásuk után ugyanis külföldre távoztak és idejük nagy részét ott töltötték. A lap szerint a közösségi médiás felületeiken látottak alapján – bár nem említik konkrétan a pizzásdobozokat –, bizonyosodtak meg a nyomozók arról, hogy a két testvér visszatért az országba, ahová egyébként 5 éve költöztek. Ez után mozgósították a DIICOT ügyészei a csendőrséget, és rajtaütést tartottak a villájukban. Andrew Tate egyébként nagyon aktív a Twitteren, a pizzásdobozok mellett számos más nyom lehetett a visszatérésére. Andrew Tate-et és testvérét, Tristan Tate-et, valamit két romániai társukat szervezett bűnözői csoport létrehozásával, emberkereskedelemmel gyanúsítják, egyikük ellen nemi erőszakkal kapcsolatos bűncselekményben is folyik nyomozás.

A legfrissebb hírek szerint a szervezett bűnözés elleni ügyészség illetékesei indítványozták az ügyben érintett 4 személy 30 napos előzetes letartóztatásba helyezését a bukaresti törvényszéken.

Andrew Tate egyébként romániai idő szerint péntek délben ismét aktív volt a Twitteren, annyit írt ki, hogy: „A Mátrix elküldte ügynökeit”.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!