Források: beismerő vallomást tett a Molnár Beáta meggyilkolásával gyanúsított Boné Ferenc

2022. május 27. – 10:49

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Beismerő vallomást tett a Molnár Beáta meggyilkolásával gyanúsított Boné Ferenc, akit csütörtökön este fogtak el a rendőrök Nagyváradon – közölte az Observatornews forrásaira hivatkozva.

A nyomozók Kolozsvárra szállították a feltételezett tettest, kihallgatására már csütörtökön elkezdődött.

A nyomozók előbb Boné autóját, az aradi rendszámú szürke Dacia Logant találták meg Nagyvárad Velence nevű városrészében, a vasútállomás közelében. A rendőrség egy használaton kívüli vasúti vagonba találta meg Bonét. Már a helyszínen átvizsgálták a férfi autóját, amelyben az áldozat több személyes tárgyát is megtalálták.

Amint megírtuk, a 30 éves Molnár Beáta egyetemi előadó szombat óta nem adott életjelt magáról, ezért a hozzátartozói a rendőrséghez fordultak.

Molnár Beáta holttestét szerdán találta meg a rendőrség és még aznap kiderült, hogy a nő gyilkosság áldozatává vált.

Ha családon belüli / nők elleni erőszak miatt segítségre van szüksége, hívja az áldozatok megsegítése céljából működtetett 0800 500 333-as ingyenes, zöld telefonszámot, vészhelyzet esetén pedig az 112 segélyhívószámot.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!