Gigi Becali közúti balesetet szenvedett vasárnap, eredetileg tagadta, hogy ő vezetett volna

2023. november 13. – 11:40

Másolás

Vágólapra másolva

Autóbalesetet szenvedett Gigi Becali üzletember, a bukaresti FCSB focicsapat klubtulajdonosa, írja a Digi24.

A Digi24 forrásai szerint, amikor a rendőrség a helyszínre érkezett, senki sem volt ott, sem Gigi Becali, sem a sofőrje.

Becali közvetlenül a baleset után azt mondta a sajtónak és a rendőröknek, hogy nem ő ült a kormány mögött, ő az anyósülésen ült. Néhány órával később azonban az üzletember meggondolta magát, és bevallotta, hogy valójában ő ült a volánnál.

Ehhez az is hozzásegített, hogy rendőrök alkoholszondával akarták megvizsgálni a Gigi Becali sofőrjét, aki egy másik autóval érkezett a baleset helyszínére, ahol a rendőrök helyszíneltek. A sofőr pedig azt mondta, hogy nem ő vezette az autót, hanem az FCSB klubtulajdonosa.

Gigi Becali egyébként azt mesélte, hogy azért sodródott az árokba az 500 ezer eurót érő Rolls-Royce Ghost Black Badge-el, mert amikor belementem egy előzésbe, az akit meg akart előzni, nem vette észre és szintén előzni kezdett.

„Hogy kikerüljem őt, elrántottam a kormányt, és az árokba hajtottam” – tette hozzá az üzletember, aki eltűnt a baleset helyszínéről, mire a rendőrség kiérkezett. Becali „szemétládának” nevezte a másik autó sofőrjét, mert meg sem állt, tovább hajtott. A Digi24 riporterével készült beszélgetés alapján úgy tűnik Becali azért hagyta el a baleset helyszínét, mert épp meccsre igyekezett.

Gigi Becali autójában egyébként 6,8 literes V12-es motor van, 591 lóerővel, aminek a végsebessége 250 kilométer/óra.

Az üzletember azonban nem luxusautóival került be a napokban a hírekben, hanem mert Izrael romániai nagykövete panaszt tett a CNCD-nél Gigi Becali ellen, aki többek között azt nyilatkozta, hogy „a zsidók uralják a világot, övék a milliárdok”.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!