Egész éjjel buliztak és masszőrökkel kényeztették magukat a házi őrizetből kikerült Tate testvérek

2023. augusztus 5. – 11:17

Másolás

Vágólapra másolva

A Tate testvérek egész éjjel buliztak barátaikkal és masszőröket fogadtak fel, hogy a számukra kedvező döntést megünnepeljék voluntari villájukban, közölte a Digi24.

A döntés bejelentése után nagy volt az öröm a voluntari-i luxusvillában. A Tate testvérek több barátja is eljött, hogy megünnepeljék, hogy három hónap előzetes letartóztatás, további hat hónap házi őrizet után „szabadok”, legalábbis a bíróság döntését ők így értelmezték.

Szabadok vagyunk! Lássunk munkához. 216 a 365-ből

– írta Tristan Tate az Instagramon. A valóság ezzel szemben az, hogy bár az Andrew és Tristan Tate ellen elrendelt házi őrizetet pénteken feloldotta a bukaresti ítélőtábla. A bűnszervezet létrehozásával, emberkereskedelemmel és nemi erőszakkal vádolt testvérpárt 10 hónapos előzetes letartóztatás után 60 napos hatósági felügyelet alá helyezték.

A Tate testvéreknek tilos bírósági engedély nélkül elhagyniuk a várost, abban nyilvánul meg a szabadságuk, hogy ezután Bukarest és a román fővárost övező Ilfov megye területén szabadon járhatnak. De Andrew és Tristan Tate nem tarthatnak fegyvert, és távol kell tartaniuk magukat a büntetőügyük sértettjeinek családtagjaitól. A döntés jogerős.

A brit és amerikai állampolgárságú Andrew és Tristan Tate, valamint bűntársaik, Alexandra-Luana Radu és Georgiana Manuela Naghel ellen június 20-án emelt vádat a szervezett bűnözés és terrorizmus elleni ügyészség (DIICOT) bűnszervezet létrehozása, többrendbeli emberkereskedelem, két rendbeli nemi erőszak, informatikai rendszerekhez való jogellenes hozzáférés, informatikai adatok módosítása, valamint ütlegelés és egyéb erőszakos tettek vádjával. A Tate testvérek mindvégig ártatlannak vallották magukat.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!