Egész éjjel buliztak és masszőrökkel kényeztették magukat a házi őrizetből kikerült Tate testvérek

2023. augusztus 5. – 11:17

Másolás

Vágólapra másolva

A Tate testvérek egész éjjel buliztak barátaikkal és masszőröket fogadtak fel, hogy a számukra kedvező döntést megünnepeljék voluntari villájukban, közölte a Digi24.

A döntés bejelentése után nagy volt az öröm a voluntari-i luxusvillában. A Tate testvérek több barátja is eljött, hogy megünnepeljék, hogy három hónap előzetes letartóztatás, további hat hónap házi őrizet után „szabadok”, legalábbis a bíróság döntését ők így értelmezték.

Szabadok vagyunk! Lássunk munkához. 216 a 365-ből

– írta Tristan Tate az Instagramon. A valóság ezzel szemben az, hogy bár az Andrew és Tristan Tate ellen elrendelt házi őrizetet pénteken feloldotta a bukaresti ítélőtábla. A bűnszervezet létrehozásával, emberkereskedelemmel és nemi erőszakkal vádolt testvérpárt 10 hónapos előzetes letartóztatás után 60 napos hatósági felügyelet alá helyezték.

A Tate testvéreknek tilos bírósági engedély nélkül elhagyniuk a várost, abban nyilvánul meg a szabadságuk, hogy ezután Bukarest és a román fővárost övező Ilfov megye területén szabadon járhatnak. De Andrew és Tristan Tate nem tarthatnak fegyvert, és távol kell tartaniuk magukat a büntetőügyük sértettjeinek családtagjaitól. A döntés jogerős.

A brit és amerikai állampolgárságú Andrew és Tristan Tate, valamint bűntársaik, Alexandra-Luana Radu és Georgiana Manuela Naghel ellen június 20-án emelt vádat a szervezett bűnözés és terrorizmus elleni ügyészség (DIICOT) bűnszervezet létrehozása, többrendbeli emberkereskedelem, két rendbeli nemi erőszak, informatikai rendszerekhez való jogellenes hozzáférés, informatikai adatok módosítása, valamint ütlegelés és egyéb erőszakos tettek vádjával. A Tate testvérek mindvégig ártatlannak vallották magukat.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!