A Mike Tysont és Michael Jacksont védő ügyvédet is felfogadták a Tate testvérek

2023. február 1. – 14:23

A Mike Tysont és Michael Jacksont védő ügyvédet is felfogadták a Tate testvérek
Tina Glandian a Jussie Smollett-perben, 2022. márciusában – Fotó: Brian Cassella / Pool / Getty Images / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

A korábban Mike Tysont és Michael Jacksont védő ügyvéd is bekerült az Andrew és Tristan Tate védelmét ellátó „globális csapatba”, írja a Hotnews.


Andrew és Tristan Tate, a Romániában emberkereskedelem és nemi erőszak gyanújával előzetes letartóztatásban levő brit milliomosok újabb kísérletet tesznek arra, hogy kiszabaduljanak. Szerdán a Bukaresti Fellebbviteli Bíróságon jártak, itt tárgyalták a legújabb fellebbezésüket. A Tate testvérek Tina Glandian ügyvédet is bevonták, aki számos amerikai hírességet, például Mike Tysont, Chris Brownt és Michael Jacksont is védte korábban.

Január 20-án a bíróság 30 nappal meghosszabbította a Tate-fivérek és két bűntársuk előzetes letartóztatási parancsát, ezt a határozatot támadták most meg. 12 óra körül hagyták el a bíróság épületét, egyelőre nem tudni, mit határoztak az ügyükben.

„Tina Glandian is csatlakozott a csapatunkhoz. Az ügy globális dimenziójára való tekintettel globális csapatot állítottunk össze. Teljes mértékben megbízunk a román igazságszolgáltatási rendszerben, hogy őszinte és tisztességes vizsgálatot fog folytatni, de egy nagyon összetartó csapatot állítottunk össze, amely jól és olajozottan működik. Tina azért jött, hogy csatlakozzon a csapathoz” – mondta Mateea Petrescu, a Tate-ügy „kommunikációs igazgatója”. Tina Glandian egyébként kedd este meglátogatta a két brit milliomost a rendőrségi fogdában.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!