Több nő szexuális zaklatással vádolja a Wednesday egyik szereplőjét

2023. január 25. – 12:28

Másolás

Vágólapra másolva

A közösségi oldalakon #cancelpercy jelszóval indult kampány Percy Hynes White ellen, akit több nő bántalmazással vádol. Sokan kérik, hogy a Xavier Thorpe karakterét alakító színészt távolítsák el a Wednesday második évadából.

A Netflix január elején jelentette be, hogy megrendeli a második évadot is a sikersorozatból, és már azt is tudni lehet, hogy ezt az első évadtól eltérően nem Romániában forgatják. A rajongók egyelőre csak találgatják, hogy hogyan folytatódik Wednesday Addams története, és a Percy Hynes White-tal kapcsolatban felmerült vádak miatt kérdés, hogy Xavier Thorpe karaktere része lesz-e ennek.

A 21 éves színészről több nő állítja, hogy barátaival együtt manipulálták a lányokat, partikat szerveztek, ahol leitatták, majd szexuálisan kihasználták őket. White-ot konkrétan szexuális zaklatással és nemi erőszakban való bűnrészességgel is vádolják, illetve azzal is, hogy több nőt verbálisan megalázott, és a beleegyezésük nélkül osztott meg róluk meztelen fotókat az interneten.

White egyelőre nem reagált a vádakra, viszont letiltotta a hozzászólás lehetőségét az Instagram-oldalán. A Netflix illetve a sorozat alkotói sem szólaltak még meg az ügyben.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!