Hivatalosan is jön a Wednesday második évada

2023. január 6. – 20:07

Hivatalosan is jön a Wednesday második évada

Másolás

Vágólapra másolva

A Netflix hivatalosan is bejelentette, hogy jön a második évad az év végi sikersorozatából, a Wednesdayből. Az utóbbi időben ugyanis többször felmerült, hogy lehet, nem hosszabbítják meg a sorozatot.

A Wednesday a Netflix minden idők harmadik legnépszerűbb sorozata lett, csak a Stranger Things 4. évada és a Squid Game előzi meg.

A készítők korábban arról beszéltek, a folytatásban Wednesday (Jenna Ortega) és Enid (Emma Myers) barátságát, illetve Wednesday és Morticia (Catherine Zeta-Jones) anya-lánya kapcsolatát akarják jobban feltérképezni.

Arról még nem tudni, Tim Burton mennyire fog részt venni a második évadban – az elsőnek ő volt az egyik executive producere, ráadásul a nyolcból négy részt is ő rendezett.

Nagyjából egybehangzó iparági pletykák szerint a sikersorozat forgatása inkább Bulgáriába vagy Magyarországra költözne Romániából, mert a készítők állítólag folyamatosan azzal szembesültek a romániai munkájuk során, hogy a helyi filmipari cégek lépten-nyomon megpróbálták őket lehúzni, és amikor technikai eszközöket béreltek volna, folyamatosan túlárazott ajánlatokat kaptak. Erről bővebben a Transtelex írt, a sorozat első évadáról pedig itt írtunk bővebben.

Támogasd a Transtelexet!

Az erdélyi közösségnek saját, független lapja csak akkor lehet, ha azt az olvasótábora fenntartja. Támogass minket akár alkalmi jelleggel, ha pedig teheted, állíts be rendszeres támogatást!

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!