Hivatalosan is jön a Wednesday második évada

2023. január 6. – 20:07

Hivatalosan is jön a Wednesday második évada

Másolás

Vágólapra másolva

A Netflix hivatalosan is bejelentette, hogy jön a második évad az év végi sikersorozatából, a Wednesdayből. Az utóbbi időben ugyanis többször felmerült, hogy lehet, nem hosszabbítják meg a sorozatot.

A Wednesday a Netflix minden idők harmadik legnépszerűbb sorozata lett, csak a Stranger Things 4. évada és a Squid Game előzi meg.

A készítők korábban arról beszéltek, a folytatásban Wednesday (Jenna Ortega) és Enid (Emma Myers) barátságát, illetve Wednesday és Morticia (Catherine Zeta-Jones) anya-lánya kapcsolatát akarják jobban feltérképezni.

Arról még nem tudni, Tim Burton mennyire fog részt venni a második évadban – az elsőnek ő volt az egyik executive producere, ráadásul a nyolcból négy részt is ő rendezett.

Nagyjából egybehangzó iparági pletykák szerint a sikersorozat forgatása inkább Bulgáriába vagy Magyarországra költözne Romániából, mert a készítők állítólag folyamatosan azzal szembesültek a romániai munkájuk során, hogy a helyi filmipari cégek lépten-nyomon megpróbálták őket lehúzni, és amikor technikai eszközöket béreltek volna, folyamatosan túlárazott ajánlatokat kaptak. Erről bővebben a Transtelex írt, a sorozat első évadáról pedig itt írtunk bővebben.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!