„Andrew Tate tiszteli a nőket” – állítja egy volt romániai börtönigazgató, aki maga is dolgozott a Tate-testvérek bukaresti házában

2023. január 11. – 13:56

Másolás

Vágólapra másolva

Védelmébe vette a nemi erőszak elkövetésével és emberkereskedelemmel vádolt Andrew Tate-et egy nyugalmazott romániai börtönigazgató. Oana Tașcău egy, a TikTokon közzétett, majd utólag törölt videóban azt bizonygatta, hogy Andrew Tate tiszteli a nőket, és nincs szüksége erőszakra ahhoz, hogy valakit megkapjon. Arról is mesélt, hogy maga is lakója volt a Tate-testvérek elhíresült bukaresti házának, ahol nagyon szépen bántak vele, és nem akadályozták meg abban sem, hogy távozzon, amikor akart.

Mint írtuk, a Tate-fivéreket, valamint két, velük együttműködő romániai nőt előzetes letartóztatásba vettek a román Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT) vádjai alapján. Az ügyvédjeik megtámadták a döntést, a bukaresti ítélőtábla viszont úgy határozott kedd este, hogy egyelőre a rácsok mögött kell maradniuk.

Oana Tașcău az Adevărul szerint 22 évig dolgozott a börtönigazgatásban, de több botrányba is belekeveredett, ezért távozott a rendszerből. A volt fegyházi vezető nyilvánosan is elismerte, hogy együttműködött a Tate testvérekkel. Azt állította, hogy egy ismerőse révén ismerkedett meg velük nem sokkal a nyugdíjazása után, és úgy döntött, hogy regisztrál az OnlyFans szolgáltatásra. (Az oldalt újabban főként szexmunkások használják, de más tartalomkészítők, például fitnesz edzők és zenészek is elérhetők itt.)

Fotó: Képernyőmentés Oana Tașcău TikTok-videójából
Fotó: Képernyőmentés Oana Tașcău TikTok-videójából

Tașcău elfogadta az ajánlatot, hogy beköltözzön a Tate-fivérek bukaresti házába, sokáig lakott a villájukban, dolgozott nekik, megtanulta, mit kell tennie, hogy pénzt keressen az új „üzletéből”, és amikor vissza akart térni Krajovára, Andrew Tate állítólag gond nélkül elengedte.

„Miután nyugdíjba mentem, azt terveztem, hogy regisztrálok az OnlyFans-re, és egy ismerősöm révén megkerestem őt. Megtanított mindenre, amire lehetett, és amikor el akartam hagyni Bukarestet, hogy Krajován folytassam, nem volt probléma, azt mondta, bármikor visszajöhetek, akár távolról is együttműködhetünk. Minden rendben volt!” – mondta a TikTokon közzétett videójában Oana Tașcău. A bejegyzés egyébként egy idő után eltűnt a felületről.

„Nagyon igazságtalannak tartom, ami történik. Andrew egy nagyszerű ember, egy olyan férfi, aki tiszteli a nőket és mindenkivel kedvesen bánik... Úgy értem, úgy bánt velem, mint egy testvérrel, és nagyon, nagyon sokat segített... Nem hiszem, hogy ő az a fajta férfi, akinek erőszakot kell alkalmaznia, hogy megszerezzen egy nőt. Jóképű, karizmatikus férfi, mindene megvan, amire vágyik, és nem kellene erőszakhoz folyamodnia. Abban a házban egyetlen modellt sem kényszerítettek, senki sem kényszerített senkit” – tette hozzá a volt börtönigazgató.

Oana Tașcău úgy véli, hogy mindaz, ami Andrew Tate-tel történik, azért van, mert „sok befolyásos embert felháborított azzal, hogy őszinte volt, és pontosan azt mondta, amit mondania kellett”.

Kicsoda Oana Tașcău?

Oana Tașcău több dél-romániai börtönben töltött be vezető tisztséget: a Târgu-Jiu-i büntetés-végrehajtási intézetben volt tiszt, majd a krajovai szigorított rendszerű fegyházban műszakvezetőként dolgozott, később pedig a Dolj megyei pelendavai börtön igazgatója lett. Közben több botrányba is belekeveredett: korrupcióval vádolták, valamint azzal is, hogy viszonya volt egy fogvatartottal.

Tașcău azt is tervezte, hogy megpályázza az országos büntetés-végrehajtási igazgatóság főigazgatói posztját, de a botrányok miatt végül mégis inkább úgy döntött, hogy kilép.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!