Látta már Orbánt, Pintért és Szijjártót nindzsaként? A miniszterelnök bemutatta a nindzsakormányt

2023. november 21. – 20:11

Másolás

Vágólapra másolva

Orbán Viktor TikTok-oldalával kapcsolatban már megszokhattuk, hogy időnként a megszokott politikustartalmaktól elég elrugaszkodott videókat lő ki a világhálóra. Nemrég például Star-Wars szereplőkként ollózták össze a kormánytagokat – most is hasonló, de ennél még nagyobb agymenést posztolt a miniszterelnök.

Az egész onnan indul, hogy Orbán a Fidesz tisztújításán – amiről itt írtunk – nemrég kijelentette, hogy a kormánya egy „nindzsakormány”, és erre is húzták fel a TikTok-csatornájának üzemeltetői az új videóját, amelyben a mesterséges intelligencia segítségével maszkírozták át a kormánytagokat nindzsává.

A csatorna új videója még a sokat látott szerkesztőségünk tagjait is heves vitákba taszította. A képek sántítanak itt-ott egy kicsit, erősen szépítik a kormány tagjait. Az AI ráncokat tüntet el, kilókat farag le, kicsit dúsítja a frizurákat, ez alapján pedig egyesekről nehéz megmondani, hogy pontosan kicsodák.

Ennek eredményeképpen

Rogán Antal sokkal inkább hasonlít Volodimir Zelenszkijre, mint önmagára, Gulyás Gergely csak a szemüvege miatt ismerhető fel, Varga Mihály és Pintér Sándor pedig testvéreknek is elmehetnének.

Így festenének a kormánytagok nindzsaként a mesterséges intelligencia szerint: Orbán Viktor, Lázár János, Szijjártó Péter, Pintér Sándor, Szalay-Bobrovniczky Alexandra és Rogán Antal – Fotó: TikTok Így festenének a kormánytagok nindzsaként a mesterséges intelligencia szerint: Orbán Viktor, Lázár János, Szijjártó Péter, Pintér Sándor, Szalay-Bobrovniczky Alexandra és Rogán Antal – Fotó: TikTok
Így festenének a kormánytagok nindzsaként a mesterséges intelligencia szerint: Orbán Viktor, Lázár János, Szijjártó Péter, Pintér Sándor, Szalay-Bobrovniczky Alexandra és Rogán Antal – Fotó: TikTok

Nagy Mártont és Navracsics Tibort a mesterséges intelligencia már át sem öltöztette nindzsajelmezbe, így őket betudhatjuk a nindzsasztori külföldi szereplőinek, akiken keresztül a néző megkaphatja az expozíciót.

Támogasd a Transtelexet!

Az erdélyi közösségnek saját, független lapja csak akkor lehet, ha azt az olvasótábora fenntartja. Támogass minket akár alkalmi jelleggel, ha pedig teheted, állíts be rendszeres támogatást!

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!