Rózsaszín Barbie-koporsók, csak rajongóknak!

2023. augusztus 6. – 14:49

Másolás

Vágólapra másolva

Egy El Salvador-i temetkezési vállalat fittyet hányt Greta Gerwig filmjének finom kapitalizmuskritikájára, és inkább annak sikerét lovagolta meg. Az Alfa és Ómega nevű cég ugyanis elővette a már korábban is gyártott rózsaszín, Barbie-témájú koporsóit, és nagyobb tételben kezdte árulni őket.

Az ügyfeleknek így lehetőséget biztosítanak arra, hogy fehér bélésű, Barbie baba díszítéssel ellátott, rózsaszín fémkoporsókban temessék el szeretteiket.

Ilyenekben:

Forrás: ABC Youtube-csatornája
Forrás: ABC Youtube-csatornája

A temetkezési cég tulajdonosa akkor döntött a Barbie-koporsók marketingjének felerősítése mellett, mikor látta, a film mennyire népszerű kezd lenni Latin-Amerikában. A koporsók pedig, mint mondta, nagy sikert arattak, eddig 10 darabot adtak el belőlük, és a megnövekedett vásárlói igények alapján további rózsaszín koporsók gyártását tervezik és promóciós kampányt is indítanak.

És mivel már 1 milliárd dollár fölött jár a Barbie-film globális jegybevétele, várhatóan az El Salvador-i Barbie-koporsókra is nőni fog a kereslet.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!